Olivia Rodrigo maakt titelsong ‘Can’t Catch Me Now’ voor nieuwe ‘The Hunger Games’-film

Op 15 november komt de nieuwste film van The Hunger Games uit. Het gaat om de prequel The Ballad of Songbirds and Snakes met actrice Rachel Zegler in de hoofdrol. De film zal Coriolanus Snow volgen in zijn jongere jaren. Gisteren was in een nieuwe teaser ook te horen dat zangeres Olivia Rodrigo de soundtrack zal verzorgen.

Binnen twee weken kunnen fans van The Hunger Games opnieuw in de bioscoop terecht voor The Ballad of Songbirds and Snakes. Ondertussen werden er al heel wat teasers en trailers gedeeld. In de laatste teaser, die gisteren verscheen, zat een opvallend nieuwtje. Daarin was namelijk zangeres Olivia Rodrigo te horen. Zij is verantwoordelijk voor de nieuwe titelsong.

The Ballad of Songbirds and Snakes

De nieuwe film speelt zich meer dan 60 jaar voor de gebeurtenissen uit de originele film met Jennifer Lawrence af. Het personage Coriolanus Snow is dan 18 jaar en bevindt zich in een irritante situatie. Hoewel hij nog steeds in een groot huis woont, heeft hij namelijk zo goed als geen geld meer.

Hij wil anderen laten geloven dat alles nog steeds goed gaat, maar dat gaat minder goed dan verwacht. Uiteindelijk verandert alles wanneer hij het aanbod krijgt om de mentor te worden van Lucy Baird (Rachel Zegler). Zij zal voor District 12, het armste district, deelnemen aan de hongerspelen. In mum van tijd beseft Snow dat Lucy misschien wel sterker is dan alle anderen en probeert hij via haar ook zijn weg naar de top terug te vinden.

Can’t Catch Me Now

In een nieuwe teaser horen fans alvast de stem van zangeres Olivia Rodrigo. Zij voorziet The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes van de titelsong. Daarmee volgt ze Taylor Swift, Coldplay en Lorde op die eerder al een song schreven voor de franchise.

De nieuwe titelsong heet Can’t Catch Me Now en is dus al kort te horen in de nieuwe beelden. Daarin krijgen de fans al een minuut van het lied cadeau. In eerste instantie lijkt het om een opbouwend up-beat nummer te gaan. De volledige song zal later pas verschijnen.

Bekijk de nieuwe teaser van The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes hier:

Meer
Lees meer...