Fans geloven in One Direction-reünie nadat Harry Styles losgaat bij concert Niall Horan

Na de reünie van Oasis zou er nog wel eens een band kunnen volgen. Toch als het van de fans afhangt. Er is namelijk alweer een tijdje sprake van een reünie van boyband One Direction. Hoewel die geruchten eerder op hoop dan op feiten gebaseerd was, lijkt een bezoekje van Harry Styles aan ex-collega Niall Horan toch weer voor een doorbraak te zorgen.

Veertien jaar geleden werd de band One Direction geboren. Dat gebeurde tijdens de liedjeswedstrijd X Factor UK. Harry Styles, Niall Horan, Louis Tomlinson, Zayn Malik en Liam Payne deden in 2010 afzonderlijk auditie, maar kwamen uiteindelijk samen in een boyband terecht. In 2015 ging de band op hiatus, maar daarna zijn ze nooit teruggekeerd.

Ondertussen zijn er al een paar keer geruchten geweest over een eventuele reünie, maar die is er in de pauze van bijna 10 jaar nog steeds niet gekomen. Toch hopen de fans nog op een samenwerking tussen minstens twee van de vijf leden van de boyband. En door een recent bezoekje zou zo’n samenwerking wel eens dichtbij kunnen zijn.

Harry en Niall

Na de pauze van One Direction zijn alle leden zich beginnen focussen op hun solowerk. Hoewel iedereen enkele hits scoorde en er ook enkele wereldtours volgden, zijn het toch Harry Styles en op de tweede plek Niall Horan die van de meest succesvolle carrière kunnen spreken.

Styles was vorig jaar nog op wereldtour met zijn ‘Love On Tour’ en stond daarmee in zowat alle werelddelen voor uitverkochte stadions en festivalterreinen. Ook voor Horan is zijn meest recente tour een succes. Met ‘The Show Live On Tour‘ stond hij afgelopen maart in het Sportpaleis en ondertussen is de show na een tussenstop in de Verenigde Staten opnieuw in Engeland beland. Daar ontmoette de Ierse zanger alvast een oud-collega.

Reünie

Tijdens het concert van Niall in Manchester afgelopen dinsdag was er namelijk een opvallend gezicht te zien in het publiek. De beelden van een dansende Harry Styles gingen viraal en al snel begonnen fans het te linken aan mogelijke plannen voor de toekomst. Ondertussen werd door verschillende fans bevestigd dat het wel degelijk om Styles ging en dat hij het hele concert enthousiast meedeed. Of dit ook wil zeggen dat de twee samen aan iets zouden bezig zijn, valt af te wachten.

Meer
Lees meer...