‘One Piece’ voegt acteurs uit ‘Never Have I Ever’ en ‘Bridgerton’ toe aan de cast voor seizoen 2

Eerder deze week loste Netflix de eerste nieuwe namen voor het tweede seizoen van One Piece. Daar heeft het nu nog twee extra namen aan toegevoegd. Het gaat om twee acteurs die je al kan kennen uit andere populaire reeksen op Netflix.

Vorig jaar verscheen het eerste seizoen van One Piece op Netflix. Het ging om de live-actionremake van de populaire manga, die in totaal al meer dan 1.000 hoofdstukken telt. In het eerste seizoen werden de eerste 90 hoofdstukken behandeld. Dus er is nog meer dan genoeg stof voor toekomstige seizoenen. Het eerste daarvan is momenteel in productie en ondertussen kennen we al vijftien nieuwe namen voor het tweede seizoen.

Opnames tweede seizoen

De productie voor het tweede seizoen begon eind oktober, zo’n 10 maanden geleden dus, toen een uitgebreide schrijverskamer met maar liefst 15 scenarioschrijvers voor het eerst bijeenkwam. Begin juli kwam dan het nieuws dat de opnames van het tweede seizoen van One Piece begonnen waren in Zuid-Afrika.

“De opnames zijn momenteel volop aan de gang”, zegt maker Eiichiro Oda aan Netflix, waarna hij ook al even vooruitblikte op het tweede seizoen. “In het tweede seizoen krijgen we zeker Loguetown, Reverse Mountain (Twin Capes), Whiskey Peak, Little Island en Drum Island te zien.”

Nieuwe cast

In het tweede seizoen zullen heel wat acteurs uit het eerste seizoen terugkeren. Het gaat daarbij om Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero Gibson (Usopp) en Taz Skylar (Sanji). Daarnaast zullen we ook kennismaken met een aantal nieuwe personages. Daarvan werden de eerste dertien eerder deze week gelost.

Het ging daarbij om Katey Sagal (Married… with Children), die te zien zal zijn als Dr. Kureha, Mark Harelik (Jurassic Park III) als Dr. Hiriluk, Daniel Lasker (Raised by Wolves) als Mr. 9, Camrus Johnson (Batwoman) als Mr. 5, David Dastmalchian (Dune) als Mr. 3, Jazzara Jaslyn (Warrior) als Miss Valentine, Werner Coetser (Getroud met rugby) als Dorry, Brendan Murray (Raised by Wolves) als Brogy, Clive Russell (Game of Thrones) als Crocus, Callum Kerr (Hollyoaks) als Smoker, Julia Rehwald (Star Wars Young Jedi Adventures) als Tashigi, Rob Colletti (The Many Saints of Newark) als Wapol en Ty Keogh (24 Hours To Live) als Dalton.

Twee extra namen

Nu heeft Netflix nog twee nieuwe namen aangekondigd voor het tweede seizoen. Voor wie geregeld naar Netflix kijkt, gaat het waarschijnlijk niet om twee onbekenden. De eerste nieuwe naam is Sendhil Ramamurthy, die je vooral kan kennen als Mohan, de vader van Devi in Never Have I Ever. Hij zal in One Piece in de huid kruipen van Nefertari Cobra.

De tweede nieuwe naam is Charithra Chandran. Zij was te zien in het tweede seizoen van Bridgerton als Edwina Sharma, de zus van Kate. In One Piece zal ze de rol van Nefertari Vivi aka Miss Wednesday spelen, de dochter van Nefertari Cobra. Netflix deelde al een video met Charithra, waarin ze laat weten dat ze ernaar uitkijkt om deel uit te maken van het One Piece-universum.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...