‘One Piece’: Netflix maakt dertien nieuwe castleden bekend voor het tweede seizoen

De productie van het tweede seizoen van One Piece is volop aan de gang. Om ons daar wat meer warm voor te maken, heeft Netflix alvast een eerst lading aan nieuwe castleden voor dat vervolg bekendgemaakt.

In 2023 bleek One Piece een van de grootste verrassingen op Netflix te zijn. Na een reeks minder succesvolle pogingen om animeseries te herwerken, wist deze live-actionversie van de populaire manga eindelijk het publiek te bekoren. Het eerste seizoen kreeg lovende recensies en trok veel kijkers aan.

Opnames tweede seizoen

Het nieuws dat Netflix een tweede seizoen zou maken, kwam dan ook niet als een verrassing. Het eerste seizoen behandelde slechts de eerste 90 hoofdstukken van de inmiddels meer dan 1.000 hoofdstukken tellende manga, wat betekent dat er nog voldoende materiaal is voor vele toekomstige seizoenen. De productie voor het nieuwe seizoen begon eind oktober, toen een uitgebreide schrijverskamer met maar liefst 15 scenarioschrijvers voor het eerst bijeenkwam. Begin juli kwam dan het nieuws dat de opnames van het tweede seizoen van One Piece begonnen waren in Zuid-Afrika.

“De opnames zijn momenteel volop aan de gang”, zegt maker Eiichiro Oda aan Netflix, waarna hij ook al even vooruitblikt op het tweede seizoen. “In het tweede seizoen krijgen we zeker Loguetown, Reverse Mountain (Twin Capes), Whiskey Peak, Little Island en Drum Island te zien.”

Nieuwe cast

Naast de bekende hoofdcast bestaande uit Iñaki Godoy (Monkey D. Luffy), Mackenyu (Roronoa Zoro), Emily Rudd (Nami), Jacob Romero Gibson (Usopp) en Taz Skylar (Sanji) zullen ook heel wat nieuwe gezichten opduiken in het tweede seizoen van One Piece.

De bekendste daarvan is ongetwijfeld Katey Sagal (Married… with Children), die te zien zal zijn als Dr. Kureha. Naast haar krijgen we ook nog Mark Harelik (Jurassic Park III) als Dr. Hiriluk, Daniel Lasker (Raised by Wolves) als Mr. 9, Camrus Johnson (Batwoman) als Mr. 5, David Dastmalchian (Dune) als Mr. 3, Jazzara Jaslyn (Warrior) als Miss Valentine, Werner Coetser (Getroud met rugby) als Dorry, Brendan Murray (Raised by Wolves) als Brogy, Clive Russell (Game of Thrones) als Crocus, Callum Kerr (Hollyoaks) als Smoker, Julia Rehwald (Star Wars Young Jedi Adventures) als Tashigi, Rob Colletti (The Many Saints of Newark) als Wapol en Ty Keogh (24 Hours To Live) als Dalton. De komende dagen komt Netflix mogelijk met nog enkele nieuwe namen.

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Voor meer streamingnieuws kan je je inschrijven op onze wekelijkse streamingnieuwsbrief.

Meer
Lees meer...