Volg nu online Harry Potter-lessen

Ook al gedroomd om een tovenaar te worden zoals Harry Potter? Goed nieuws: dankzij enkele fans kan je nu online echte Harry Potter-lessen volgen!

Een groep creatieve en gepassioneerde Harry Potter-fans creëerden een online platform, Hogwarts Is Here, waar je alles te weten kan komen over tovenarij. Daar kan je ook online Hogwarts-lessen volgen.

Lidmaatschap

Word lid van de community en ontdek de online wereld van Hogwarts. Begin als een echte student in het eerste jaar en groei zo op tot een volwaardige tovenaar! Je kan lessen kiezen in astronomie, spreuken, geschiedenis en nog zoveel meer.

En voor degenen die het volledige parcours willen volgen, is er ook een examen dat je op het einde van je lessen kan maken!

Reünie Draco en Lucius

Nog geweldig nieuws uit de wereld van Harry Potter! Acteurs Tom Felton en Jason Isaacs, ofwel Draco en Lucius Malfoy, deden een reünie op Instagram. Dit naar aanleiding van een actie van het Britse Rode Kruis.

En omdat ook de Britten thuis moeten blijven, gebeurde de reünie in een videogesprek en deelden ze hun ervaringen over hun quarantaine.

https://www.instagram.com/p/B-QW6rFgEP_/
Meer
Lees meer...