‘Only Murders in the Building’ keert deze zomer terug met vierde seizoen

Goed nieuws voor de fans van de comedyreeks Only Murders in the Building. Het vierde seizoen komt er binnen enkele maanden namelijk al aan. Vanaf 27 augustus zijn Charles, Oliver en Mabel volledig terug. Deze keer brengt een moord hen helemaal tot in Los Angeles.

Een van de meest populaire comedyreeksen van de voorbije jaren is Only Murders in the Building met acteurs Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin in de hoofdrol. Zij spelen de rol van drie buren die elkaar leren kennen nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsblok. Omdat ze alle drie van true-crimepodcasts houden, beginnen ze er zelf een om zo het mysterie te proberen ontrafelen.

Ondertussen is de reeks al toe aan zijn vierde seizoen en dat zal deze zomer al verschijnen op Hulu en bij ons op Disney+.

Seizoen 4

Voor het nieuwe seizoen trekken de personages naar Los Angeles. In de laatste aflevering van het derde seizoen was te zien hoe de groep samen met hun buren en castleden van de musical viert dat de moord op Ben (Paul Rudd) is opgelost.

Daarbij krijgen ze ook bezoek van Sazz (Jane Lynch), de stuntdubbel van Charles (Steve Martin). Zij wordt later die avond dood teruggevonden, waardoor meteen duidelijk werd over wat het volgende seizoen zou gaan. Het is zo goed als zeker dat Lynch al terugkeert voor enkele flashbacks, maar daarnaast krijgt ook de rest van de cast alsmaar meer vorm.

Eerste teaser

Gisteren dropte Hulu alvast een eerste teaser. Daarin krijgen we de gebeurtenissen net na het vorige seizoen te zien en verschijnen ook de typische palmbomen van Los Angeles in beeld. Er is geen twijfel mogelijk, dit seizoen brengt ons naar Hollywood en alle drama die daar mee te maken heeft.

In de teaser maken ook de eerste nieuwe personages al hun opwachting. Zo zijn acteurs Eugene Levy (Schitt’s Creek), Molly Shannon (The Grinch), Eva Longoria (Desperate Housewifes) en Kumail Nanjiani (Eternals) alvast te zien. Ook Meryl Streep keert nog eens terug.

Bekijk de eerste teaser hier:

Only Murders in the Building is vanaf 27 augustus te zien op Hulu en iets later ook op Disney+.

Meer
Lees meer...