‘Only Murders in the Building’ voegt opnieuw bekende namen toe aan seizoen 4

Het vierde seizoen van Only Murders in the Building heeft alles om opnieuw een groot succes te worden. De laatste weken kondigde Hulu al heel wat gastacteurs voor het nieuwe seizoen aan en daarbij kwamen de fans ook te weten dat het nieuwe seizoen zich in Los Angeles zou afspelen. Ook nu voegt de productie opnieuw twee namen aan de cast toe.

Een van de meest populaire comedyreeksen van de voorbije jaren is Only Murders in the Building met acteurs Selena Gomez, Martin Short en Steve Martin in de hoofdrol. Zij spelen de rol van drie buren die elkaar leren kennen nadat er een moord wordt gepleegd in hun appartementsblok. Omdat ze alle drie van true-crimepodcasts houden, beginnen ze er zelf een om zo het mysterie te proberen ontrafelen.

Los Angeles

Ondertussen is de reeks dus al toe aan zijn vierde seizoen. Dat zal het verhaal helemaal naar Los Angeles brengen. In de laatste aflevering van het derde seizoen was te zien hoe de groep samen met hun buren en castleden van de musical viert dat de moord op Ben (Paul Rudd) is opgelost.

Daarbij krijgen ze ook bezoek van Sazz (Jane Lynch), de stuntdubbel van Charles (Steve Martin). Zij wordt later die avond dood teruggevonden, waardoor meteen duidelijk werd over wat het volgende seizoen zou gaan. Het is zo goed als zeker dat Lynch al terugkeert voor enkele flashbacks, maar daarnaast krijgt ook de rest van de cast alsmaar meer vorm.

Waanzinnige cast

Enkele weken geleden raakte bekend dat Meryl Streep ook in het nieuwe seizoen te zien zal zijn als Loretta. Daarnaast zijn ook Eugene Levy (Schitt’s Creek) en Molly Shannon (The Grinch) al aan de cast toegevoegd. Maar toch lijkt er maar geen einde te komen aan de bekende namen. Zojuist heeft de productie namelijk laten weten dat ook acteurs Eva Longoria en Kumail Nanjiani te zien zullen zijn.

Longoria is vooral bekend door haar rol in het iconische Desperate Housewives en speelde daarnaast ook nog in John Wick en enkele andere actiefilms. Nanjiani was dan weer te zien in Welcome to the Chippendales, Eternals, The Lovebirds en Portlandia.

Meer
Lees meer...