‘Welcome to Chippendales’: Disney+-documentaire krijgt eerste trailer

Streamingdienst Hulu heeft een eerste volledige trailer gedeeld van de aankomende documentairereeks Welcome To Chippendales. Deze miniserie is gebaseerd op het waargebeurde verhaald van Somen ‘Steve’ Banerjee, de oprichter van de Chippendales. Welcome To Chippendales verschijnt bij ons vermoedelijk begin 2023 op Disney+.

De Chippendales zijn een begrip. Het is de bekendste groep mannelijke strippers die al sinds eind jaren 70 de wereld rondtouren en zo al voor miljoenen (voornamelijk) vrouwen hebben opgetreden. Vooral hun kenmerkende outfit maakt de Chippendales iconisch en zeer herkenbaar.

Somen ‘Steve’ Banerjee

Oprichter van het gezelschap is de in India geboren Somen ‘Steve’ Banerjee. Het is over hem dat The Walt Disney Company, via zijn streamingdienst Hulu, nu een achtdelige miniserie heeft gemaakt. Banerjee lijkt in het begin van de docureeks een sprookje te beleven dankzij het succes van de Chippendales, maar al snel wordt duidelijk dat dat succes niet eeuwig zal blijven duren.

“De Amerikaanse droom beleven … kan uitdraaien op een nachtmerrie”, valt dan ook te lezen tijdens de eerste volledige trailer van Welcome to Chippendales. Daarin is te zien hoe het leven van Somen ‘Steve’ Banerjee vol seks, drama en zelfs moord zit.

Releasedatum

De producers van Welcome to Chippendales zijn dezelfde als die van Pam & Tommy, de reeks over de iconische sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee. De rol van Somen Banerjee wordt in Welcome to Chippendales gespeeld door Kumail Nanjiani, die je kan kennen van Silicon ValleyThe Big SickEternals en Obi-Wan Kenobi. Andere belangrijke castleden zijn Murray Bartlett (The White Lotus) als Nick De Noia, Annaleigh Ashford (Masters of Sex) als Irene, Dan Stevens (Beauty and the Beast) als Paul Snider en Juliette Lewis (Cape Fear) als Denise.

De achtdelige docureeks verschijnt in de Verenigde Staten op 22 november 2022 op Hulu. Bij ons zal de serie te zien zijn op Disney+, al is er daarvan nog geen exacte releasedatum bekendgemaakt.

Bekijk hier de trailer van Welcome To Chippendales:

Welcome to Chippendales is bij ons vermoedelijk begin 2023 te zien via Disney+.

Meer
Lees meer...