‘Grey’s Anatomy’ krijgt nog een 21ste seizoen

Het einde van Grey’s Anatomy is nog niet in zicht. De ooit zeer populaire ziekenhuisserie krijgt namelijk een 21ste seizoen. Wanneer dat te zien zal zijn, is nog niet bekend.

De avonturen in het Grey Sloan Memorial zitten er nog lang niet op. Grey’s Anatomy onderging de laatste jaren grote wijzigingen. Zo namen we recent afscheid van heel wat vertrouwde gezichten. Het meest opvallende daarbij is het vertrek van Ellen Pompeo, al zal haar titulair personage Meredith Grey wel nog af en toe in een kleinere rol opduiken. Ook blijft Ellen Pompeo als producer aan Grey’s Anatomy verbonden en zal ze ook nog steeds de voice-over verzorgen.

Ondanks die vele vertrekken, gaat Grey’s Anatomy voorlopig gewoon door met heel wat nieuwe gezichten. Dat zal ook in de toekomst het geval zijn.

Meg Marinis

Terwijl het twintigste seizoen bij ons nog maar juist van start is gegaan op Disney+, is er al een 21ste aangekondigd. “De loyaliteit en liefde van Grey’s Anatomy-fans hebben een historisch 21ste seizoen mogelijk gemaakt, en ik zou niet dankbaarder kunnen zijn”, zegt showrunner en producer Shonda Rhimes aan Variety.

Rhimes rekent voor dat nieuwe seizoen opnieuw op Meg Marinis. Na het vertrek van Krista Vernoff nam die vorig jaar over als scenarist. “Ik kan niet wachten om te zien wat ze volgend seizoen in petto heeft”, klinkt het.

Records

Grey’s Anatomy heeft al heel wat records op zijn naam staan. Zo is het al enkele jaren het langstlopende medische primetimedrama in de Amerikaanse tv-geschiedenis. Daarnaast is het ook de langstlopende primetimefictiereeks van zender ABC.

Meer
Lees meer...