Pamela Anderson zal haar kant van het verhaal vertellen in eigen Netflixdocumentaire

De Disney+-reeks Pam & Tommy is hét onderwerp geweest van controverse, grotendeels te wijten aan het feit dat noch Pamela Anderson noch Tommy Lee hun zegen gaven voor het maken ervan. In de nasleep daarvan kondigde Baywatch-ster Pamela Anderson nu zelf aan dat ze met haar eigen en “definitieve” documentaire zal komen, die zal verschijnen op Netflix. Die “intieme” documentaire zal een exclusieve toegang tot het persoonlijke leven van Anderson bevatten, evenals tot haar persoonlijke dagboeken.

Pamela Anderson trok naar Instagram om het nieuws over de maak van haar eigen documentaire aan te kondigen. “Mijn leven. Duizend imperfecties. Een miljoen misvattingen. Slecht, wild en verloren. Niets om voor te leven. Ik kan je alleen maar verrassen. Geen slachtoffer, maar een overlever. En levend om het echte verhaal te vertellen”, staat er in de post te lezen.

Pamela

De aankondiging komt kort na de lancering van de Disney+-serie Pam & Tommy, die het verhaal vertelt van Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee en hun uitgelekte sekstape, met actrice Lily James (Cinderella) en acteur Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) in de hoofdrollen. Die werd echter zonder goedkeuring of betrokkenheid van de Baywatch-ster gemaakt.

Anderson zou wel door de productie zijn benaderd voor haar betrokkenheid in de Disney+-serie Pam & Tommy, maar ze was niet geïnteresseerd. “Ik wou dat het anders was gegaan”, vertelde actrice Lily James, die de rol van Pamela vertolkte in de reeks, in een interview met Porter. Ze heeft Anderson ook persoonlijk proberen benaderen, voegde James eraan toe. “Mijn enige bedoeling was om voor het verhaal te zorgen en Pamela authentiek te spelen.”

De documentaire

Volgens The Guardian komt de nog niet getitelde documentaire van de hand van regisseur Ryan White, die al eerder verantwoordelijk was voor de Netflixdocuseries The Keepers en Ask Dr. Ruth uit 2019. Brandon Thomas Lee, de zoon van Anderson en zanger Tommy Lee, zal ook een van de producenten zijn.

“Pamela Anderson is klaar om haar verhaal te vertellen in een nieuwe documentaire. In de film, die al enkele jaren in de maak is, zal het popcultuuricoon alles op een rijtje zetten terwijl ze terugblikt op haar professionele pad en haar persoonlijke reis”, klinkt het in een tweet van Netflix.

Wanneer de documentaire dan op de streamingdienst zal verschijnen, is nog niet bekend.

Meer
Lees meer...