OnlyFans-ster verkoopt haar eicellen om “wonderlijke genen” door te geven

De OnlyFans-ster Aella heeft een interessant zaakje opgestart. De Amerikaanse wil namelijk haar eicellen verkopen. Ze doet dat via een speciale website die ze opzette om haar eicellen aan de man te krijgen. Op de site staat te lezen dat ze haar “wonderlijke genen” wil delen met de wereld.

Er valt heel wat geld te verdienen met OnlyFans en daarbij gaat het al lang verder dan enkel naaktfoto’s en -video’s. Zo zijn er al gebruikers die badwater of scheten verkopen. Maar een nieuw verhaal is wel heel opvallend.

Get My Eggs

OnlyFans-ster Aella verkoopt namelijk haar eicellen. Ze doet dat via een speciale website, die ze toepasselijk “Get My Eggs” doopte. Op de website legt Aella uit waarom ze haar eicellen wil verkopen: “Ik denk dat mijn genen wonderbaarlijk zijn. Daarom zou ik er graag meer van zien in de wereld en ik heb zelf geen plannen om mezelf voort te planten.”

Op de website geeft Aella nog geen prijs voor haar eicellen. Maar wie interesse heeft, kan haar een mailtje sturen. “Daarna zullen we een prijs bespreken in ruil voor mijn tijd en angst voor naalden.” Aella onderstreept ook dat ze gezondheidstesten heeft laten uitvoeren die bewijzen dat haar eicellen gezond zijn.

Aella is een van de populairste content creators op OnlyFans. Daar zou ze maandelijks tot 100.000 dollar (zo’n 93.000 euro) verdienen. Verder verkoopt ze ook dates via videochat, waarbij ze 500 dollar (466 euro) vraagt voor een gesprek van een halfuur en 1.000 dollar (930 euro) voor een uur. En nu zal ze wellicht nog vele verdienen aan haar eicelhandel.

Meer
Lees meer...