Docureeks ‘OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid’ krijgt officiële trailer

Vanaf maandag 4 oktober kan je op Streamz kijken naar de docureeks OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid. In die reeks zullen verschillende content creators ons wegwijs maken in de wereld van het platform. Daarbij zullen we ook enkele bekende gezichten terugzien.

Het online platform OnlyFans is sinds de coronapandemie razend populair. Die populariteit beperkt zich niet tot het buitenland. Ook in ons land zijn er heel wat mensen die OnlyFans gebruiken. Sommige zijn bekend van televisie, andere zijn dan weer enkel bekend op de website. De nieuwe docureeks OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid van Streamz zal ons een inkijk geven op het leven van uiteenlopende Vlaamse OnlyFans content creators.

OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid

De docureeks OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid werd gemaakt door Cheeru Mampaey. Zij kwam met het idee voor de reeks vanuit haar eigen interesse. “Toen ik pas over OnlyFans hoorde, was ik direct gefascineerd en wilde ik vooral uitzoeken wat de makers drijft om ervoor te kiezen om deze content te verkopen op dit platform.”

In de docureeks volgen we tien Vlaamse content creators. Daarbij zijn enkele bekende gezichten. Zo zien we Jamecia Baker, die je kan kennen uit Ex on the Beach en Megan Desaever en Yana Daems uit Temptation Island. In de trailer zien we daarnaast ook al Milou uit Temptation Island opduiken die samen met Megan onlangs een sexy shoot hield voor OnlyFans, waarbij we nu ook achter de schermen mogen meekijken. De andere creators zijn pornoproducente Elise Van Vlaanderen, het koppel Jolynn & Jason, studente Zoë, fulltime OnlyFans-creator Lina Roselina, Riley Ede en kapper Fabio Godi. In de docureeks komen verder ook enkele experts aan bod, waaronder seksuoloog Wim Slabbinck, Lara Hallam en Hannes Coudenys.

Trailer

In de officiële trailer voor OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid zien we de content creators al aan het werk. Daarbij krijgen we al de verschillende soorten content te zien. Megan en Milou maken zo sexy foto’s in lingerie, maar Jamecia trekt al eens een verkleedpakje aan. Het koppel Jolynn en Jason maakt dan weer samen foto’s. Maar anderen hebben een iets meer niche publiek. Zo zien we hoe er op OnlyFans een markt is voor het zitten op ballonnen of foto’s in de keuken van je ouders.

Eén ding is wel al duidelijk in de trailer. Op OnlyFans valt geld, veel geld te verdienen. Zo vertelt Yana dat ze haar volledige appartement wist te financieren door OnlyFans. Vanaf maandag 4 oktober zullen we de volledige naakte Vlaamse waarheid kunnen bekijken via Streamz.

Bekijk hier de trailer van OnlyFans: De naakte Vlaamse waarheid:

Meer
Lees meer...