Optreden Ariana Grande en Nicki Minaj gaat volledig in de mist op Coachella

Optreden Ariana Grande en Nicki Minaj gaat volledig in de mist op Coachella

Ariana Grande was een van de headliners op het prestigieuze Coachella festival in Californië. Ze schreef er geschiedenis als jongste vrouwelijke headliner en had voor de gelegenheid enkele speciale gasten bij. Maar tijdens het optreden een van die speciale gasten, Nicki Minaj, liep het mis. 

Coachella was dit jaar heel even #Arichella, want Ariana Grande speelde er een set als headliner. Het was een indrukwekkende set met enkele speciale gasten, waaronder de boysband *NSYNC (zonder Justin Timberlake) en rapper Nicki Minaj. Vooral het optreden met Nicki Minaj werd legendarisch, al was dat niet om de juiste redenen.

Technische problemen

Toen Ariana Grande en Nicki Minaj samen het nummer Bang Bang brachten, konden ze niets horen en werd het optreden van de twee wereldsterren plots één grote rommelboel.

Nicki probeerde door te rappen, maar zat, doordat ze niets hoorde, compleet naast de maat. Dus probeerde Ariana aan te geven dat ze de muziek niet hoorden door simpelweg “can’t hear anything” te zingen door de microfoon.

Het waren niet de eerste geluidsproblemen op Coachella dit jaar. Ook Billie Eilish, Vince Staples, Diddy en Blackpink hadden problemen met het geluid waardoor hun optredens in de Coloradowoestijn niet optimaal waren.

Zoals dat tegenwoordig gaat, groeide het optreden al snel uit tot een meme:

Uiteraard kon de ruzie met Cardi B niet ontbreken:

Gesponsorde artikelen