Left Right
scrollTop top

Orlando Bloom past verkeerde tattoo aan


Orlando Bloom past verkeerde tattoo aan
© Instagram: @orlandobloom

Vorige week toonde Orlando Bloom trots zijn nieuwe tattoo op Instagram. Hij had de naam van zijn zoontje, Flynn, in morse op zijn arm laten tatoeëren. Die trots verdween snel toen bleek dat zijn tattoo een puntje miste. Nu heeft de acteur zijn tattoo laten aanpassen.

Orlando Bloom liet vorige week de naam van zijn zoontje in morse op zijn onderarm tatoeëren. Nadat hij het resultaat op zijn Instagram gepost had, kwamen er opvallende reacties op. De tattoo miste namelijk een puntje, waardoor Flynn ineens Frynn werd.

Pinterest

Gisteren liet Orlando Bloom via Instagram weten dat hij de tattoo heeft laten aanpassen. Uit zijn bijschrift kunnen we concluderen dat we niet alles van Pinterest mogen geloven, en zeker niet het morse-alfabet. Naast de aanpassing liet de acteur nog een extra tattoo plaatsen. Het werd er eentje van zijn overleden hond, Sidi.

Ook zijn tatoeëerder Balazs Bercsenyi reageerde via Instagram op de Pinterest-fail: “Ronde 2 met @orlandobloom. We hebben het missende puntje toegevoegd en ook nog een kleine tattoo van zijn overleden hondje gezet. Conclusie: vertrouw nooit volledig wat je klanten op Pinterest vinden. Het leven is nu officieel terug normaal.”


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  43.478.447
 • Aantal
  doden
  1.159.319
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  321.031
 • Aantal
  doden
  10.810