“Oya lele, ik voel me plots weer zo oya lele”: songteksten van K3 zijn met opzet dubbelzinnig

“Oya lele, ik voel me plots weer zo oya lele”: songteksten van K3 zijn met opzet dubbelzinnig

“Doe het heel zachtjes, geen kreetjes en geen lachjes. Heel zachtjes.” Jep, de songteksten van K3 kunnen nogal – euh – dubbelzinnig overkomen en da’s blijkbaar niet toevallig. Hoewel we wel weten dat niets toevallig is in het Studio 100-wereldje, is het de eerste keer dat ze het ook echt toegeven. “Het is niet geheel toevallig”, zeggen de nieuwe K3’tjes in een interview. 

De teksten van K3 zijn soms wel héél héél – maar echt héél – dubbelzinnig. “En dan draag ik een matrozenmuts en niet veel meer dan dat. Oh la la”, klinkt het bijvoorbeeld in Liefdeskapitein. De seksuele referenties in hun liedjes zijn echt ontelbaar. En da’s niet toevallig, geven ze nu ook toe. “Dat volwassenen zich soms andere beelden voorstellen bij de teksten, is niet geheel toevallig”, vertellen de nieuwe K3’tjes in een interview met het Nederlandse BuzzE. “Kinderen zien dat niet en het is vooral de bedoeling om onze boodschap bij hen over te brengen.”

Dat ze bovendien ook bewonderd worden door mannen om – euh – andere ‘kwaliteiten’, vinden de meiden blijkbaar niet echt een probleem. “Het is onze insteek om een goed voorbeeld voor de kinderen te zijn en als de vaders dat ook vinden, is dat mooi meegenomen”, klinkt het lachend in een interview.

Gesponsorde artikelen