‘Pamela, a love story’: Netflixdocumentaire over Pamela Anderson krijgt trailer en releasedatum

Netflix heeft zojuist een eerste trailer gedeeld van Pamela, a love story. Deze documentaire wil een “intiem en menselijk portret” schetsen van het wereldwijde sekssymbool Pamela Anderson en is vanaf 31 januari te zien op Netflix.

De aanleiding voor het maken van een documentaire over Pamela Anderson was de Disney+-reeks Pam & Tommy. Die vertelt het verhaal van Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee en hun uitgelekte sekstape, met Lily James en Sebastian Stan in de hoofdrollen. Zowel Tommy Lee als Pamela Anderson weigerde hun medewerking te geven aan die reeks.

Pamela, a love story

Eén maand na de release – begin maart 2022 – kwam Pamela Anderson dan met het nieuws dat ze via Netflix haar eigen verhaal wou vertellen. De documentaire zou toen al enkele jaren in de maak zijn geweest. En nu is Pamela, a love story eindelijk klaar. Vanaf dinsdag 31 januari kan je de docu namelijk bekijken op Netflix.

De streamingdienst heeft daarom nu een eerste trailer gedeeld van de aankomende documentaire. “Een intiem en menselijk portret van een van ’s werelds beroemdste blonde bombshells, Pamela. Een liefdesverhaal dat het traject van Pamela Andersons leven en carrière volgt, van meisje uit een kleine stad tot internationaal sekssymbool, actrice, activist en liefhebbende moeder”, klinkt het bij Netflix.

In de trailer van Pamela, a love story zien we hoe Pamela Anderson zelf terugblikt op haar leven. Ondertussen zijn heel wat, soms nooit eerder vertoonde, archiefbeelden te zien.

Bekijk hier de trailer van Pamela, a love story:

Pamela, a love story is vanaf dinsdag 31 januari 2023 te zien op Netflix.

Meer
Lees meer...