Disney+ onthult officiële teaser en poster voor ‘Pam & Tommy’-serie over gelekte sekstape Pamela Anderson

Disney+ komt binnenkort met een heel spannende nieuwe serie genaamd Pam & Tommy. De achtdelige reeks zou gaan rond het waargebeurde verhaal omtrent het schandaal van de gestolen sekstape van Pamela Anderson en Mötley Crüe’s drummer Tommy Lee. Deze video was de allereerste pornofilm die de wijde wereld inging.

Pam & Tommy speelt zich af in de begindagen van het internet en is gebaseerd op het ongelooflijke, waargebeurde verhaal van de sekstape van actrice en model Pamela Anderson en muzikant Tommy Lee. De rol van Anderson wordt vertolkt door Lily James, waar we nu een andere kant van te zien zullen krijgen. Eerder zagen we James al in de hoofdrol van Assepoester in de Disney live action-remake van Cinderella, Mamma Mia! 2 en Baby Driver.

De rol van Lee wordt gespeeld door Sebastian Stan die alle Marvel-fans goed zullen kennen als de Winter Soldier.

Het plot

Het verhaal van de reeks centreert zich rond de gelekte intieme tape van Pamela Anderson en haar toenmalige echtgenoot Tommy Lee. De video werd uit het huis van het echtpaar gestolen door een ontevreden aannemer genaamd Rand Gauthier. Die rol zal gespeeld worden door acteur Seth Rogen, eerder te zien in Long Shot, Superbad, Knocked Up en Neighbors. Hij krijgt hulp van zijn oom Miltie (Nick Offerman, Parks and Recreation).

Die gestolen videotape veranderde van een clandestiene VHS-curiositeit in een wereldwijd fenomeen toen het in 1997 op het web belandde. De achtdelige serie is een liefdesverhaal, een misdaadverhaal en een waarschuwend verhaal in één en verkent het snijpunt van privacy, technologie en beroemdheid. Want Pamela Anderson was lang niet de laatste celebrity wiens privacy op die manier werd geschonden.

De streamingdienst loste nu de eerste poster en een eerste officiële teaser voor de nieuwe serie.

Pam & Tommy

Pam & Tommy wordt geproduceerd door Seth Rogen, Evan Goldberg, James Weaver, Alex McAtee, Megan Ellison, Sue Naegle en Ali Krug. De serie is geschreven door uitvoerend producenten Rob Siegel en DV DeVincentis, en geregisseerd door uitvoerend producent Craig Gillespie. Dylan Sellers, Dave Franco (de broer van James Franco), Chip Vucelich en Sarah Gubbins dienen ook als uitvoerende producenten.

Dankzij gebruiksvriendelijk ouderlijk toezicht biedt Disney+ een familievriendelijke kijkervaring voor deze reeks. Voor de gemoedsrust van ouders zullen abonnees dus toegangslimieten kunnen instellen voor meer volwassen content en profielen aanmaken die beveiligd zijn met een toegangscode, naast de bestaande Kinderprofielen. 

De dramaserie gaat met de eerste drie afleveringen in première op 2 februari bij Star op Disney+. Daarna zullen de nieuwe afleveringen wekelijks te streamen zijn. 

Bekijk hieronder de officiële teaser voor Pam & Tommy:

Pam & Tommy is vanaf 2 februari exclusief te streamen op Disney+. Heb je nog geen subscriptie?  Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...