Parfum Billie Eilish in amper één uur tijd uitverkocht

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish lanceerde woensdag haar eigen parfum, genaamd Eilish. Maar wie een flesje wilde, moest er snel bijzijn. De voorraad die beschikbaar was op de website van de zangeres is namelijk al volledig uitverkocht.

Dat Billie Eilish razend populair is, moeten we je niet meer uitleggen. En niet alleen haar muziek valt in de smaak, want het parfum dat Billie Eilish op woensdag 10 november lanceerde was al na een uur uitverkocht.

Uitverkocht in een uur

Eilish, het parfum van Billie Eilish, was vanaf woensdag beschikbaar via de webshop van de zangeres. En het parfum, dat voorlopig nog door niemand geroken is, was al in één uur uitverkocht. Billie Eilish omschrijft haar parfum als haar “favoriete geur in de hele wereld”. “Ik wilde dat het voelde als een warme knuffel. Het is een geur die ik al jarenlang achterna jaag.”

Het parfum heeft een zoete geur. De topnoten bestaan uit zoete bloemblaadjes met noten van mandarijn en rood fruit. De hartnoten bestaan uit zachte kruiden, rijke cacao en creamy vanille. De basisnoten tot slot bestaan uit hout en musk om het geheel een warme en sensuele toets te geven.

Voorlopig is het parfum enkel beschikbaar in de Verenigde Staten. Maar het parfum zal nog aangevuld worden, waarbij het mogelijk ook in andere landen verkrijgbaar zal zijn. Wie op de hoogte wil blijven van de beschikbaarheid kan zich via de website billieeilishfragrances.com inschrijven voor de nieuwsbrief.

Meer
Lees meer...