Paris Hilton: “Ik werd gedwongen om sekstape op te nemen”

Paris Hilton (42) zal binnenkort haar autobiografie Paris: The Memoire uitbrengen. Daarin zal ze meer vertellen over haar leven, waarbij ze uiteraard ook zal stilstaan bij haar notoire sekstape One Night in Paris. Daarbij laat ze weten dat ze door haar toenmalige vriend Rick Salomon gedwongen werd om de sekstape te filmen.

In 2004 ging Paris Hilton plots de wereld rond. Het ging toen om een sekstape uit 1999 die gelekt werd. In de tape, met de naam One Night in Paris, was Paris te zien met haar toenmalige vriend Rick ‘Scum’ Salomon. Paris schrijft in haar memoires over de sekstape en hoe die tot stand kwam.

One Night in Paris

De sekstape One Night in Paris werd opgenomen in 1999, toen Paris Hilton amper 18 jaar oud was. In de film is ze te zien samen met haar toenmalige vriend Rick Salomon, die Paris in haar boek omschrijft met z’n bijnaam ‘Scum’. Salomon is 10 jaar ouder dan Paris en dat speelde een belangrijke rol in de reden waarom Paris instemde met de sekstape.

“Hij zei me dat hij als ik het niet zou doen, hij makkelijk iemand anders zou vinden die dat wel zou doen. En dat was het ergste dat ik me kon inbeelden, gedumpt worden door een volwassen man omdat ik een dom kind was dat niet wist hoe ik volwassen spelletjes moest spelen.”

Gedrogeerd

Paris deelt ook dat ze niet nuchter was tijdens de video. “Ik was moe en tipsy”, schrijft ze zo. “Ik moest drinken tot ik losjes werd.” Daarnaast nam Paris ook Quaaludes, een slaapmiddel dat nu niet meer verkrijgbaar is omdat het te vaak gebruikt werd als partydrug. Maar Paris kreeg het destijds wel degelijk voorgeschreven.

“Ik liet hem filmen. Dus ik moet er de gevolgen van dragen. Ik wist dat hij het wilde en ik deed gewoon mee. Ik wilde mezelf aan hem bewijzen, dus ik drogeerde me en ik deed het”, vertelt Paris daarover. “Salomon zei op dat moment dat de video enkel voor hem was.” Maar in 2004 kreeg Paris Hilton plots een telefoontje van haar assistent die zei dat er een sekstape van 37 seconden de ronde deed op het internet. “Ik belde meteen m’n ex (Salomon, red.) en smeekte hem: ‘Please, please, please doe dit niet’. Hij klonk afstandelijk en koel en zei dat het al te laat was. De video was al verschenen. Hij zei dat hij het volste recht had om iets te verkopen dat van hem was, iets dat veel financiële waarde had. En dat was hem uiteraard meer waard dan mijn privacy, mijn waardigheid, mijn toekomst. Schaamte, verlies en angst overvielen me”.

Nadat de video verscheen, klaagde Salomon eerst Paris Hilton aan voor smaad, waarop Paris hem op zijn haar beurt aanklaagde. In 2005 kwamen de twee tot een minnelijke schikking.

Niet losbandig

Op het moment dat de video opdook, deden er heel wat verhalen de ronde die zeiden dat Paris losbandig was, wat Paris ontkent in haar boek. Zo deelt ze dat Salomon de eerste man was met wie ze ooit seks had. “Ik haatte het idee van seks. Ik vermeed seks tot het niet meer mogelijk was om het te vermijden.” Dit had te maken met het feit dat Paris Hilton op haar 15de verkracht werd door een oudere man, iets waar ze in een recent interview met Glamour UK openhartig over sprak.

In januari 2021 trouwde Paris Hilton met Carter Reum. In haar memoires schrijft Paris ook dat ze met Carter echt kan genieten van seks.

Meer
Lees meer...