Philippe Geubels lanceert coronalied met hilarische videoclip

We zitten ondertussen al meer dan drie weken in quarantaine en dat begint ondertussen voor iedereen wel wat door te wegen. Om alle Vlamingen aan te moedigen vol te houden, maakte Philippe Geubels voor Iedereen Beroemd op Eén een opvallende single met enkele leuke gastoptredens in de clip.

Iedereen Beroemd sluit sinds de coronacrisis altijd af met een ‘Coronadagboek’. Vandaag was het aan Philippe Geubels en de komiek maakte als inzending een heuse single.

“Bouw gewoon thuis een feestje”

Geubels contacteerde muzikant en producer Michael Schack, drummer bij Milk Inc. en Netsky, en samen knutselden ze het nummer Ik dans op de wc in elkaar. Daarna nam Geubels thuis een videoclip op. Daarbij kreeg hij vanop afstand hulp van enkele vrienden zoals Jens Dendoncker, Eric Van Looy en Thomas Smith.

“Gewoon uit verveling, en omdat ik voel dat mensen het moeilijk beginnen te krijgen, heb ik een nummertje gemaakt om iedereen aan te moedigen om vol te houden: bouw gewoon thuis een feestje. Ik ken Shack al lang, het is een goede muzikant en producer dus ik heb gevraagd of hij muziek kon maken”, zegt Philippe Geubels zelf over zijn coronalied.

Geubels & Schack met Ik dans op de wc

Meer
Lees meer...