Philippe Geubels komt binnenkort met nieuw programma en zoekt kandidaten voor “de gemakkelijkste quiz ter wereld”

Philippe Geubels werkt aan een gloednieuwe spelshow voor Eén. Het zal gaan om een quiz, voor mensen die niet goed zijn in weetjes en trivia. Wie wil meedoen aan het programma, kan zich daarvoor nu inschrijven.

“Al sinds de komst van de televisie in België in 1953 winnen elk jaar tientallen mensen duizenden euro’s door veel te moeilijke antwoorden te geven in een televisiequiz”, begint Philippe Geubbels zijn oproep op de sociale media van Eén. “En dat is niet eerlijk voor de mensen die geen tijd hebben om elke dag Trivial Pursuit-kaartjes van buiten te leren.”

Geen allesweters of quizfreaks

Hij komt daarom met een quiz waarbij je als deelnemer sowieso het antwoord kent. Alle antwoorden in het gloednieuwe spelprogramma van Philippe Geubels die je moet geven, zullen namelijk nét daarvoor al eens letterlijk gezegd of getoond zijn. Daardoor zoekt Geubels mensen die geen “allesweters of quizfreaks” zijn. Parate kennis is in zijn quiz namelijk van ondergeschikt belang.

“Met een goed verhaal en een interessante achtergrond kom je hier al een goed eind. Maar vooral een functionerend kortetermijngeheugen kan je serieus wat centen opleveren in deze geestige familiequiz”, schrijft de VRT bij zijn oproep voor kandidaten. Wie interesse heeft om deel te nemen, kan zich nog tot 28 februari 2023 inschrijven.

Bekijk hier de oproep van Philippe Geubels:

Meer
Lees meer...