‘Physical: 100’ deelt teaser voor de finale

Het is morgen, op dinsdag 21 februari 2023, tijd voor de finale van Physical: 100. Daarin zullen de vijf finalisten, waarvan we er nu al vier kennen, het tegen elkaar opnemen in een laatste strijd. We krijgen ook al een kleine preview van wat we mogen verwachten van het laatste spel waarin de winnaar onthuld zal worden.

Morgen is het een hoogdag voor de fans van Physical: 100. Dan zullen we namelijk te weten komen wie er de eerste winnaar van het programma wordt. In Physical: 100 nemen 100 spierbundels het tegen elkaar op in verschillende opdrachten. Het gaat daarbij telkens om fysieke proeven, waardoor de winnaar uiteindelijk de persoon met het “meest perfecte lichaam” zal zijn. De reeks werd een gigantisch succes en staat zelfs op de eerste plaats in de top 10 van de best bekeken niet-engelstalige reeksen op Netflix.

Laatste finalist

In de teaser voor de laatste aflevering van Physical: 100 wordt vooral ingezoomd op de laatste strijd voor een finaleplek. Daarin nemen skeletoni “Iron Man” Yun Sung-bin en wielrenner Jung Hae-min het nog tegen elkaar op om het laatste spel te winnen, nadat bodybuilder Ma Sun-ho en MMA-vechter Choo Sung-hoon eerder al afvielen. In de teaser lijkt vooral Jung Hae-min het moeilijk te krijgen met de opdracht. Maar we weten ondertussen dat alles mogelijk is in Physical: 100.

De winnaar van het laatste spel zal het vervolgens moeten opnemen tegen de vier andere deelnemers die zich al plaatsten voor de finale. Het gaat daarbij om autodealer en strongman-atleet  Jo Jin-hyeong , Kim Min-cheol van het Mountain Rescue Team, rodelaar Park Jin-yong en crossfitter en voormalige snowboarder en coach Woo Jin-yong. Hierbij is het opmerkelijk dat (naast het feit dat er twee finalisten dezelfde naam hebben) voorlopig alle finalisten uit het team van Choo Sung-hoon en Jo Jin-hyeong komen uit aflevering 3. Als wielrenner Jung Hae-min de opdracht met de steen wint, zullen zelfs alle finalisten uit hetzelfde team van 10 deelnemers komen.

Bekijk hier de teaser voor de laatste aflevering van Physical: 100:

De finale van Physical: 100 verschijnt op dinsdag 21 februari 2023 om 9 uur op Netflix. Bekijk hier een overzicht van alle Zuid-Koreaanse series en films die dit jaar op Netflix verschijnen. Hier vind je onze top 50 met de beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...