‘Physical: 100’: Dit zijn de nieuwe teams voor de derde opdracht

De eerste zes afleveringen van Physical: 100 zijn ondertussen te vinden op Netflix. In de zesde en voorlopig laatste aflevering kregen we te zien hoe de vijf teams die de tweede opdracht wonnen én het team gevormd uit geëlimineerde deelnemers die terug mochten komen, zich opnieuw in groepen moesten verdelen. Dit zijn de drie nieuwe groepen.

Van de 100 deelnemers aan de start van Physical: 100 bleven er na twee opdrachten aanvankelijk nog maar 25 mensen over. Maar door de speciale opdracht (quest 2,5) konden vijf deelnemers alsnog terugkeren. Daardoor zijn er nu nog 30 deelnemers in de running om uiteindelijk met 300 miljoen won (221.700 euro) naar huis te gaan.

Opdracht 3

In het begin van de zesde aflevering kregen we te zien hoe de vijf deelnemers, die afvielen in de vijfde aflevering de kans kregen om terug te komen. Daarvoor moesten ze hun eigen borstbeeld zo lang mogelijk omhoog houden. Hun borstbeeld werd verzwaard tot het 40 procent van hun lichaamsgewicht woog. MMA-vechter Kim Sang-wook, gymnast en coach Lee Jun-myeong, paaldanser Choi Sung-hyuk, fitnessmodel en croupier Seong Chi-hyun en YouTuber Shim Eu-ddeum hielden het het langste vol en konden terugkeren naar de wedstrijd.

De vijf teams die opdracht 2 wonnen én het team bestaande uit de vijf kandidaten die terugkeren, zullen het in de volgende opdracht in drie teams tegen elkaar moeten opnemen. In de derde opdracht moeten de teams een schip van 1,5 ton enkele meters verslepen. Dat schip moeten de deelnemers eerst nog volladen met tien tonnen, die nog eens goed zijn voor 500 kg extra. De opdracht wordt gespeeld in drie teams waarbij er telkens twee teams van vijf letterlijk hun krachten bundelen. Dit zijn de drie teams van opdracht 3.

Team 1: Team Choo Sung-hoon & Team Jo Jin-hyeong

Physical: 100 team 1
Netflix

Groepsleden van links naar rechts:

Team 2: Team Yun Sung-bin & Team Ma Sun-ho

Physical: 100 team 2
Netflix

Teamleden van links naar rechts:

Team 3: Team Yang Eun-sil & herkansers

Physical: 100 team 3
Netflix

Teamleden van links naar rechts:

Physical: 100 is één van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...