Zuid-Koreaans spelprogramma ‘Physical: 100’, dat vergeleken wordt met ‘Squid Game’, krijgt teaser en startdatum

Tijdens zijn jaarlijkse Tudum-evenement kondigde Netflix enkele maanden geleden een gloednieuw spelprogramma aan. Het ging om Physical: 100, dat volgens velen sterk lijkt op een real-life versie van Squid Game.

Naast heel wat populaire fictiereeksen van Zuid-Koreaanse bodem, zet Netflix de laatste tijd ook sterk in op Zuid-Koreaanse realityreeksen. Zo kregen we recent nog het tweede seizoen van datingshow Single’s Inferno en de muzikale realityreeks Take 1 te zien en binnenkort komt er nog een heel ander realityprogramma van Zuid-Koreaanse bodem naar Netflix.

Physical: 100

In Physical: 100 nemen 100 spierbundels (m/v/x) het tegen elkaar op in verschillende fysieke opdrachten. In de teaser krijgen we al enkele van die opdrachten te zien. Zo is er een opdracht waarbij de deelnemers zo lang mogelijk aan een rek moeten blijven hangen en zien we ze in een andere opdracht tegen elkaar worstelen.

Bij de deelnemers zijn ook enkele bekende gezichten. Zo liet Cha Hyun-seung al weten dat hij een van de deelnemers is. Hij was vorig jaar te zien in het eerste seizoen van Single’s Inferno en is ook professioneel danser bij K-popartiesten. Hong Beom-seok is ook een van de deelnemers. Hij was eerder al te zien in het fysieke spelprogramma The Soldiers, waarin hij een indrukwekkende prestatie neerzette. Ook Choo Sung-hoon aka Sexyama lijkt een geduchte tegenstander te worden. Hij is een MMA-vechter en judoka.

Squid Game

De reeks werd al vanaf hij aangekondigd werd, vergeleken met Squid Game en de link is uiteraard niet ver te zoeken. Er komt binnenkort ook een spelprogramma dat volledig gebaseerd is op Squid Game, maar dat zal dus verschillen van Physical: 100. Bij Physical: 100 ligt de focus volledig op het fysieke. De deelnemers zullen dus geen kinderspelletjes moeten spelen, maar zullen het tegen elkaar opnemen in zware fysieke proeven.

Physical: 100 verschijnt op dinsdag 24 januari op Netflix.

Bekijk hier de officiële teaser voor Physical: 100:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...