‘Squid Game’: Dit is wat de nieuwe beelden betekenen voor het lot van politieagent Hwang Jun-ho

Tijdens het jaarlijkse Tudum-evenement van Netflix kwamen we heel wat te weten over de aankomende reeksen van de streamingdienst. Een van die reeksen was het razend populaire Squid Game. Regisseur Hwang Dong-hyuk kwam daarbij met een leuke verassing: ongeziene beelden uit het eerste seizoen. Dit is wat we daaruit kunnen afleiden.

Het is op dit moment ongeveer precies een jaar geleden dat de hele wereld in de ban raakte van de Zuid-Koreaanse reeks Squid Game. Tijdens het Tudum-evenement van Netflix had regisseur Hwang Dong-hyuk een cadeautje bij om de trouwe fans van de reeks te bedanken. Het ging daarbij uit een scène die uit het eerste seizoen werd geknipt.

Ongeziene beelden seizoen 1

In het fragment krijgen we eerst enkel een plastic zakje te zien met water en twee goudvissen. Die worden naar een bokaal gebracht, waarna we te zien krijgen wie de eigenaar is van de vissen. Het gaat om niemand minder dan de Front Man/Hwang In-ho (Lee Byung-hun). In het volgende beeld krijgen we te zien dat hij bekeken wordt door iemand vanop straat.

Hoewel we die persoon enkel langs achteren te zien krijgen en hij ook een petje draagt, konden mensen hem toch snel identificeren. Het gaat om politieagent Hwang Jun-ho (Ha Wi-joon), de broer van de Front Man.

Vissen

Squid Game seizoen 1
Netflix

Verschillende mensen zagen in de extra beelden een bevestiging dat politieagent Hwang Jun-ho nog leeft. Maar die mensen moeten we teleurstellen. De extra beelden spelen zich namelijk af voor de schijnbare dood van Jun-ho.

Squid Game seizoen 1
Netflix

In de beelden zien we hoe de Front Man met een zakje met twee goudvissen naar z’n appartementje stapt en de vissen daar in een bokaal vrijlaat. Diezelfde vissen waren eerder al eens te zien in Squid Game. In de tweede aflevering gaat Hwang Jun-ho naar het appartement van zijn broer. Daar treft hij diezelfde twee vissen aan, maar op dat moment zijn ze dood. De beelden waarop hij de vissen mee naar huis neemt, dateren dus hoogstwaarschijnlijk van toen de vissen nog leefden en dus ook voor The Front Man zijn broer neerschoot. Of Jun-ho het schot en zijn val in de oceaan overleefde, komen we voorlopig dus nog niet te weten. Daarvoor zullen we waarschijnlijk geduld moeten hebben tot 2024, wanneer het tweede seizoen van Squid Game zou verschijnen.

Bekijk hier de nooit eerder geziene beelden uit het eerste seizoen van Squid Game:

Squid Game is te vinden in onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. De volledige lijst kan je hier bekijken.

Meer
Lees meer...