‘Squid Game’ onderhandelt met grote namen, zoals Leonardo DiCaprio, voor seizoen 3

Terwijl het tweede seizoen van Squid Game nog moet uitgebracht worden, is maker Hwang Dong-hyuk al aan het denken aan seizoen 3. Dat seizoen heeft nochtans officieel nog geen groen licht gekregen, maar niemand twijfelt eraan dat Netflix zal willen voortbouwen op het succes van de franchise.

Squid Game heeft meer dan één jaar na de release van seizoen 1 nog steeds het absolute Netflixrecord van meeste kijkuren in de eerste 28 dagen. Zelfs de truc van Stranger Things om hun slotseizoen in 2 delen uit te brengen, bracht daar geen verandering in. Daarnaast brak de reeks ook meerdere records op de Emmy’s.

Squid Game

Het is dan ook logisch dat Netflix groen licht heeft gegeven voor een tweede seizoen en er zelfs al sprake is van spin-offs. Eén van die spin-offs is een realityreeks rond Squid Game, waarmee 4,56 miljoen dollar gewonnen kan worden. De streamingdienst lanceerde afgelopen weekend een allerlaatste oproep voor kandidaten die zich willen wagen aan Squid Game: The Challenge.

Voorlopig is verder nog niets officieel bekendgemaakt over wat we nog mogen verwachten van de franchise rond Squid Game. Het eerstvolgende project lijkt logischerwijs een derde seizoen te zijn. En daar is maker Hwang Dong-Hyuk duidelijk al mee bezig.

Leonardo DiCaprio

“In seizoen 2 zal je geen Hollywoodacteurs zien, want dat speelt zich af in Korea. In een eventueel derde seizoen – als het er komt – zal dat waarschijnlijk veranderen”, legde Hwang uit. De bedenker van Squid Game denkt daarbij in de eerste plaats aan Leonardo DiCaprio. “Hij is een grote fan van de reeks en we hebben het er al al lachend over gehad. Als zijn agenda het toelaat, kunnen we hem inderdaad vragen om mee te doen.”

Squid Game is een van de reeksen op onze top 50 met de beste series op Netflix. Bekijk hier de volledige lijst.

Meer
Lees meer...