‘Physical: 100’: Dit zijn de teams in de tweede opdracht

Morgen, op dinsdag 7 februari 2023, verschijnen aflevering 5 en 6 van Physical: 100 op Netflix. Daarin zullen we de rest van de tweede opdracht te zien krijgen. De groepen werden in aflevering 4 al ingedeeld, maar mogelijk weet je niet meer helemaal wie er in welk team zit. Daarom hebben we hier een overzicht.

Physical: 100 is deze week al toe aan z’n vijfde en zesde aflevering. Daarin zullen we zien hoe de vijftig overgebleven kandidaten het tegen elkaar opnemen in een eerste team challenge. De groep werd opgedeeld in tien groepen van vijf, waarbij we in de komende aflevering afscheid zullen moeten nemen van de helft van deze teams.

Physical: 100

Voor de tweede opdracht moesten de overgebleven vijftig kandidaten zich verdelen in tien groepen van vijf. Die groepen werden op een bijzondere manier ingedeeld. In de eerste plaats werden de teamleaders gekozen. Daarvoor moest iedereen zijn of haar top 3 doorgeven met de deelnemers die zij zien als de beste leiders. De tien deelnemers met de meeste stemmen werden de teamleaders. Vervolgens was het aan de 40 overgebleven om zich bij een teamleader aan te sluiten. Teamleaders die te veel kandidaten hadden, moesten vier leden kiezen. Wie niet gekozen werd, schoof een plekje door. Op die manier werd het laatste team een team van “leftovers“, mensen die niet gekozen werden voor een ander team.

Elk team moet in de tweede opdracht head-to-head tegen een ander team. In de opdracht moeten ze zoveel mogelijk zand transporteren over een wankele hangbrug. De kans bestaat dat je mogelijk niet meer weet wie er in welk team zit en welke teams het tegen elkaar zullen opnemen. Daarom hier een overzicht.

Team 1 (rood): Yun Sung-bin (lid van het Zuid-Koreaanse skeletonteam)

Neemt het op tegen team 9 (geel).

Team 2 (donkerblauw): Nam Kyung-jin (worstelaar bij het nationale team van Zuid-Korea)

Neemt het op tegen team 10 (paars).

Team 3 (wit): Kwak Myung-sik (crossfitter)

Neemt het op tegen team 8 (lichtblauw).

Team 4 (turkoois): Choo Sung-hoon (MMA-vechter, judoka)

Neemt het op tegen team 5 (oranje).

Team 5 (oranje) : Tarzan (YouTuber)

Neemt het op tegen team 4 (turkoois).

Team 6 (groen): Kim Sang-wook (MMA-vechter)

Neemt het op tegen team 7 (roze).

Team 7 (roze): Ma Sun-ho (bodybuilder)

Neemt het op tegen team 6 (groen).

Team 8 (lichtblauw): Jo Jin-hyeong (autoverkoper, strongman-atleet)

Nog niet duidelijk tegen wie team 8 het opneemt.

Team 9 (geel): Jang Seong-min (rugbyspeler bij het nationale team van Zuid-Korea)

Neemt het op tegen team 1 (rood).

Team 10 (paars): Jang Eun-sil (worstelaar bij het nationale team van Zuid-Korea)

Neemt het op tegen team 2 (donkerblauw).

Bekijk hier de preview voor de vijfde en zesde aflevering van Physical: 100:

Physical: 100 is één van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...