‘Physical: 100’ lost teaser voor volgende twee afleveringen

Morgen, op dinsdag 7 februari 2023, is het tijd voor de vijfde en zesde aflevering van Physical: 100. Daarin zullen we opnieuw afscheid moeten nemen van de helft van de deelnemers. In een korte preview voor de nieuwe afleveringen krijgen we alvast te zien dat enkele van de favorieten in de problemen komen.

De Netflix-hit van het moment is de Zuid-Koreaanse realityreeks Physical: 100. Daarin nemen 100 mannelijke en vrouwelijke spierbundels het tegen elkaar op in verschillende fysieke proeven. Op het einde van elke opdracht valt een deel van de deelnemers af, tot er uiteindelijk één speler overblijft. Die gaat met 300 miljoen won (zo’n 221.600 euro) naar huis.

Physical: 100

In aflevering 4 van Physical: 100 kregen we te zien hoe de 50 overgebleven kandidaten zich in 10 groepen moesten verdelen. Deze groepen zullen het telkens tegen elkaar opnemen in de tweede quest. Die bestaat eruit om zoveel mogelijk zand over te brengen via een hangbrug. Het eerste duel kregen we al deels te zien. Daarin nam het team onder leiding van worstelaar Nam Kyung-jin het op tegen het team van Jang Eun-sil, dat (op Seo Ha-yan na) volledig bestond uit “leftovers“, mensen die niet opgepikt werden door andere teams. De ontknoping van dat duel krijgen we in de preview nog niet te zien. Maar we krijgen wel al een eerste blik op de andere duels.

In de preview voor de volgende twee afleveringen, die morgen, dinsdag 7 februari 2023, verschijnen, zijn de volgende battles te zien. Daarbij zien we hoe teamleader Choo Sung-hoon het moeilijk krijgt. Maar ook een ander team komt in de problemen wanneer de brug het lijkt te begeven. Verder in de teaser krijgen we ook al een eerste blik op de volgende opdracht. Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor een groot schip.

Na de afleveringen op dinsdag verschijnen er nog drie afleveringen. Twee daarvan zijn vanaf dinsdag 14 februari 2023 te vinden op Netflix. De finale verschijnt op dinsdag 21 februari 2023.

Bekijk hier de preview voor aflevering 5 en 6 van Physical: 100:

Physical: 100 is één van de 34 Zuid-Koreaanse titels die Netflix dit jaar zal uitbrengen. Hier vind je een volledig overzicht. Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...