Post Malone kondigt geboorte dochtertje én zijn verloving aan

Post Malone had vandaag niet één, maar zelfs twee leuke nieuwtjes om mee te delen. Tijdens zijn verschijning op The Howard Stern Show op 13 juni onthulde de 26-jarige zanger dat hij onlangs zijn eerste kindje verwelkomende én zich verloofde. Malone is gekend voor zijn liedjes als Circlesrockstar (feat. 21 Savage), Sunflower en Better Now.

Post Malone bevestigde onlangs dat hij en zijn vaste vriendin trotse ouders geworden zijn van een dochtertje. Daarnaast deelde de zanger ook mee dat hij zich verloofde met de moeder van zijn eerste kind. Dat deed hij allemaal tijdens het radioprogramma The Howard Stern Show. Daarbij zei Malone terloops dat hij zijn “baby girl een kusje gaf” alvorens hij naar de studio kwam. En daar moest radiopresentator Howard Stern gewoon op verder vragen.

Dochtertje

“Dat heb je nog stilgehouden toch? Want we wisten niet dat je een dochter had”, vroeg Stern aan Malone, volgens E! News. Malone zei vervolgens dat hij liever heeft dat zijn naasten hun “eigen beslissingen” nemen wat betreft het delen van informatie over hun privéleven. Daarom heeft de zanger zelf geen verdere details onthuld over wanneer precies zijn dochter is geboren of wanneer hij zich heeft verloofd.

De identiteit van zijn verloofde blijft ook onbekend. Er zou wel gemeld zijn dat ze geen publiek figuur is zoals de zanger. Malone ging eerder zo’n drie jaar uit met showpromotor Ashlen Diaz en werd in augustus 2018 gelinkt aan een andere vrouw.

Malone kondigde voor het eerst aan dat hij vader ging worden begin mei. “Ik ben heel enthousiast voor dit volgende hoofdstuk in mijn leven. Ik ben het gelukkigst dat ik ooit ben geweest”, vertelde de Circles-zanger toen aan TMZ. “Het is tijd om voor mijn lichaam en voor mijn familie en vrienden te zorgen en elke dag zoveel mogelijk liefde te verspreiden”, zei hij destijds nog.

Album

Naast zijn verloving en de gezinsuitbreiding viert Malone ook de release van zijn derde studioalbum ‘Twelve Carat Toothache’. Het album debuteerde op nummer 2 in de Billboard 200 op 3 juni, met een deluxe versie die verscheen op 7 juni. Daarnaast zal Malone nog een cassette editie uitbrengen op 24 juni. Volgend jaar komt er ook een vinyl editie aan.

Meer
Lees meer...