Nieuwste ‘Predator’-film ‘Prey’ krijgt officiële trailer

Disney+ komt binnenkort met een vijfde film in de Predator-franchise. De nieuwe actiethriller, Prey, wordt geregisseerd door Dan Trachtenberg. Hij was al eerder verantwoordelijk voor de hitreeks The Boys en de film 10 Cloverfield Lane uit 2016. We krijgen nu een blik op de film in een gloednieuwe trailer. Prey zal vanaf 5 augustus 2022 te streamen zijn.

Wie fan is van sciencefiction-actiefilms zal deze zomer kunnen genieten van Prey. Dat is het nieuwste deel in de Predator-franchise. Disney+ onthulde recent een gloednieuwe, officiële trailer van de angstaanjagende film.

Prey

Prey speelt zich af in de Inheemse stam Comanche (indianenvolk uit Noord-Amerika, red.) zo’n 300 jaar geleden. Het vertelt het verhaal van een jonge vrouw, Naru (Amber Midthunder), een zeer vaardige krijger. Wanneer haar kamp wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, gaat ze op pad om haar volk te beschermen. De prooi die ze achtervolgt, en uiteindelijk confronteert, blijkt echter een buitenaards monster te zijn. Uiteindelijk zal ze dus hard moeten vechten om haar tegenstander te kunnen verslaan.

Omdat Prey zich afspeelt in de Comanche stam zal je de film ook kunnen streamen in de Comanche-taal en ook met ondertiteling in diezelfde taal. Daarmee is het de allereerste keer dat een film op een streamingplatform geheel in de Comanche-taal beschikbaar is.

Cast & Crew

Prey is geregisseerd door Dan Trachtenberg (The Boys, 10 Cloverfield Lane) en geschreven door Patrick Aison (Jack Ryan, Treadstone). John Davis (Jungle Cruise, The Predator), Jhane Myers (Monsters of God) en Marty Ewing (It: Chapter Two) zijn de producers.

De makers waren vastbesloten om een film te maken die een accuraat en authentiek beeld geeft van het indianenvolk. Als resultaat is een van de producers, Myers, afkomstig uit Comanche. Ook de cast bestaat bijna geheel uit acteurs met een inheemse afkomst, waaronder hoofdrolspeelster Amber Midthunder (The Ice Road, Roswell, New Mexico), nieuwkomer Dakota Beavers, Stormee Kipp (Sooyii), Michelle Thrush (The Journey Home) en Julian Black Antelope (Tribal). Voormalig professioneel basketbalspeler Dane DiLiegro (American Horror Stories) is in Prey te zien als de Predator.

Bekijk de gloednieuwe trailer van Prey hieronder:

Prey verschijnt op 5 augustus op Disney+. Heb je nog geen abonnement? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...