‘Ms. Marvel’ is vanaf nu wekelijks te zien op Disney+

Marvel is weer terug met een nieuwe serie. Deze keer is het aan Ms. Marvel. Vanaf vandaag, 8 juni 2022, kunnen fans elke week naar een nieuwe aflevering van de serie kijken via Disney+. Het verhaal gaat over de jonge Amerikaans-Pakistaanse superheldin Kamala Khan aka Ms. Marvel. De regie en productie lag gedeeltelijk in handen van het Belgische duo Adil en Bilall.

Vanaf vandaag, woensdag 8 juni 2022 kunnen fans van het MCU naar Ms. Marvel kijken op Disney+. De reeks vertelt het verhaal van de Pakistaans-Amerikaanse Kamala Khan (Iman Vellani), die grote fan is van de Avengers en Captain Marvel. Op een dag komt ze erachter dat ze zelf ook superkrachten heeft, wat voor een tienermeisje niet altijd een cadeau is. De reeks werd geregisseerd en geproducet door het Belgische duo Adil El Arbi en Bilall Fallah.

Ms. Marvel

Met Ms. Marvel gaat Marvel Studios een andere richting uit. De serie focust namelijk niet op een miljardair, halfgod of wetenschapper, maar op een tiener, Kamala Khan. Zij worstelt met haar identiteit en komt er op een doodgewone avond achter dat ze speciale krachten heeft. Die krachten probeert ze onder controle te houden, terwijl ze ook een voorbeelddochter probeert te zijn. Maar die combinatie lijkt niet altijd goed te werken. Zeker niet wanneer haar krachten ook op school een rol beginnen spelen.

Het hoofdpersonage Kamala Khan is een Amerikaans-Pakistaans meisje. In de comics was Kamala het eerste Islamitische personage van Marvel ooit, en ook dat onderwerp zal in de reeks aan bod komen. Het meisje probeert te functioneren in haar traditionele familie, terwijl ze zichzelf er niet echt in thuisvoelt. Maar daar zullen haar krachten misschien wel verandering in brengen.

Bekijk de trailer van Ms. Marvel hier:

Ms. Marvel is elke woensdag te zien op Disney+. Heb je nog geen abonnement op Disney+? Klik dan hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...