‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’ verschijnt eind juni op Disney+

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnt deze maand nog op Disney+. Dat maakte Marvel bekend in een video. De nieuwe Doctor Strange is nog maar sinds 4 mei te zien in de zalen, maar toch heeft Marvel Studios dus al beslist om hem verder te verspreiden. Vanaf 22 juni kan je dus in je huiskamer of vanuit je bed het multiverse betreden.

De nieuwste Marvelfilm Doctor Strange in the Multiverse of Madness komt een maand na de bioscooprelease al uit op Disney+. Dat maakte Marvel Studios zonet bekend in een aankondiging. De film werd op voorhand “de grootste en engste MCU-film aller tijden” genoemd, maar voldeed volgens vele fans niet aan alle factoren. Ondanks de uiteenlopende recensies, kende de Doctor Strange-sequel toch succes in de bioscopen.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness

En dat succes hoopt Marvel Studios nu uit te breiden via Disney+. Op 22 juni verschijnt de film op het streamingplatform. Dat is snel, aangezien hij nog steeds in verschillende bioscopen speelt. Maar eerder bewees Disney+ al dat het door een vroegtijdige release van films voor een groot aantal kijkcijfers kan zorgen. Zo werd o.a. Encanto door de streamingdienst enorm populair. Het valt nog af te wachten of dat met Doctor Strange ook lukt.

Opvallend is dat de vorige Marvelfilm Spider-Man: No Way Home nog steeds nergens te bespeuren is. Maar daar is een andere reden voor. De rechten van die film zijn namelijk niet volledig van Marvel Studios en Disney. Ook Sony Pictures heeft aandelen in de distributie van Spider-Man-films, waardoor hij hoogstwaarschijnlijk nooit op Disney+ zal verschijnen.

Bekijk de trailer van Doctor Strange in the Multiverse of Madness nog eens hier:

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 22 juni te zien op Disney+. Nog geen abonnement? No worriesKlik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...