Wanneer zal ‘Doctor Strange In The Multiverse Of Madness’ te zien zijn op Disney+?

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is sinds deze week eindelijk uit in de zalen. Echte fans zullen natuurlijk naar de cinema trekken om zo snel mogelijk de langverwachte Marvelfilm te kunnen bekijken, maar anderen wachten waarschijnlijk liever tot de film te zien is op Disney+. Wanneer dat precies zal zijn, heeft de streamingdienst nog niet bekendgemaakt, maar toch kunnen we een realistische gok wagen.

Sinds woensdag, 4 mei 2022, is de nieuwste Marvelfilm Doctor Strange in the Multiverse of Madness te zien in de Belgische bioscopen. Naar de release van de film is door fans lang uitgekeken en dus kon Doctor Strange 2 al op heel wat cinemabezoekers rekenen.

Voorlopig is de film dan ook enkel in de bioscoop te zien. Maar naar alle waarschijnlijk komt Doctor Strange in the Multiverse of Madness later ook op streamingdienst Disney+. The Walt Disney Company heeft daar wel zelf nog niets over gezegd.

Halverwege juli op Disney+

Wanneer die release op Disney+ zal zijn, is dan ook nog niet geweten. Wel kunnen we kijken naar de releasestrategie die Marvel toepaste voor hun laatste twee films, Eternals en Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings. Die Marvelfilms verschenen beide iets meer dan twee maanden na hun cinemarelease op Disney+. De kans dat de streamingdienst hetzelfde principe toepast voor de nieuwste film rond Doctor Strange lijkt dan ook waarschijnlijk.

In dit geval zou Doctor Strange in the Multiverse of Madness rond halverwege juli op Disney+ verschijnen. Of dat echt het geval is, valt natuurlijk nog af te wachten op de officiële bevestiging.

Meer
Lees meer...