Prijsuitreiking van ‘Oppenheimer’ wordt verstoord, maar zij trekken zich er niets van aan

Oppenheimer trok op de BAFTA’s vaak de aandacht, maar één keer was dit op een onverwachte manier. Een YouTuber stond mee op het podium tussen de hoofdrolspeler Cillian Murphy, producers Emma Thomas en Charles Roven en regisseur Christopher Nolan.

Op de BAFTA’s in Londen kon de man onopgemerkt tussen de cast van Oppenheimer komen. De cast zat aan de rechterkant van het podium en liepen samen het podium op. Toen Emma Thomas de rest van de castleden aanmoedigde om mee op het podium te komen staan, liep de YouTuber via de linkerkant op. Dat zorgde ervoor dat kijkers en aanwezigen op de awards niet doorhadden dat hij hier niet thuishoorde. Hij deed niets op het podium buiten klappen en de cast had hem niet opgemerkt. Na zijn actie is hij door de beveiliging weggehaald. Hoe de man precies is binnengeraakt weten we nog niet.

Gebeurde al vaker

Het is niet de eerste keer dat de man tijdens een prijsuitreiking op het podium loopt. Zo zou hij ook bij Fifa Ballon d’Or, Mobos en Brit Awards zich gemengd hebben met de menigte. De YouTuber deelde later die avond nog beelden mee op zijn Instagram verhaal waarin hij vertelt dat hij na zijn stunt op het podium door de politie werd tegengehouden en zijn beelden moest afgeven. Op zijn tweede verhaal kondigt hij de volledige video aan van zijn tweede verschijning op tv. Op de BAFTA’s is zo’n invasie nog nooit eerder gebeurd, maar op de Oscars bijvoorbeeld wel. Daarnaast had de show ook het hoogste aantal kijkers sinds 2020.

Meer
Lees meer...