Prime Video deelt eerste trailer ‘Daisy Jones and the Six’

De verfilming van het populaire boek Daisy Jones & the Six komt eraan. Gisteren deelde Amazon de eerste trailer van de serie die op 3 maart op Prime Video zal verschijnen. Daarin zien we alvast hoe de reeks vasthoudt aan de documentairestijl van het boek, inclusief achtergrondinterviews met de band.

Een van de meest besproken boeken van het moment komt binnenkort naar het kleine scherm. Daisy Jones & the Six van auteur Taylor Jenkins Reid kwam in 2019 uit, maar groeide pas tijdens de coronaperiode, dankzij TikTok, uit tot echte klassieker onder de jongeren. Er wordt dan ook halsreikend uitgekeken naar de fictieserie die in maart op Prime Video verschijnt.

Daisy Jones and the Six

Het verhaal van het boek gaat over Daisy Jones. Als jonge vrouw uit Los Angeles in de jaren 60 bevindt ze zichzelf in het echte rock ’n roll leven. Ze slaapt met rocksterren, sluipt de bekendste clubs binnen en geniet van de seks en drugs. Maar haar grootste droom is om zelf in de Whisky a Go Go te staan.

Wanneer haar stem ontdekt wordt, wordt ze samen gezet met een andere veelbelovende band, The Six. Om de populariteit van de band te doen toenemen, verplicht een producer Daisy en Billy Dunne, de leading man van The Six, om een koppel te vormen. Dat zorgt, natuurlijk, voor de nodige drama. Zeker wanneer Billy erachter komt dat zijn echte vriendin zwanger is.

Prime Video

Vanaf 3 maart is het verhaal te zien op Prime Video, de streamingdienst van Amazon. In een eerste trailer is de sfeer uit de jaren 60 alvast enorm te herkennen. Net zoals in het boek zal ook de serie vanuit een documentaire-standpunt getoond worden. Dat betekent dat Daisy Jones en The Six vaak zelf aan het woord zullen komen en rechtstreeks aan de camera zullen vertellen.

De trailer begint met Daisy die aan de camera zegt: “Ik heb gezegd dat ik je alles zou vertellen … maar hoeveel wil je écht weten?” Het antwoord daarop krijgen we dus binnenkort te zien.

Bekijk de eerste teaser van Daisy Jones & the Six hier:

Daisy Jones & the Six is vanaf 3 maart 2023 te zien op Prime Video.

Meer
Lees meer...