Producer komt met update over nieuwe James Bond

De laatste James Bond-film ligt ondertussen al even achter ons, maar toch zal het nog een tijdje duren voor we een nieuwe acteur in de huid zien kruipen van de wereldberoemde geheime agent. Dat heeft producer Barbara Broccoli gezegd. Volgens haar is er nog niet eens begonnen met de vernieuwing van de franchise.

Voor No Time To Die kroop Daniel Craig twee jaar geleden voor de vijfde, maar meteen ook allerlaatste keer in de huid van James Bond. Dat wil zeggen dat de franchise na twintig jaar opnieuw op zoek moet naar een opvolger. Naast een nieuwe hoofdrolspeler, moet er ook gezocht worden naar een nieuwe regisseur en eigenlijk naar een volledig nieuwe richting voor de franchise. Dat dat alles even zou duren, leek van bij het begin duidelijk, maar toch worden sommige fans stilaan ongeduldig.

Nieuwe richting

Voor hen er nu slecht nieuws. Volgens producer Barbara Broccoli van EON Productions is er namelijk “nog veel werk te doen” voor het personage “opnieuw kan worden uitgevonden voor het volgende hoofdstuk”. De verantwoordelijken van de franchise zouden nog niet eens begonnen zijn met dit moderniseringsproces.

Volgens Broccoli is het belangrijk dat de nieuwe films de manier weerspiegelen waarop de wereld de voorbije twintig jaar is veranderd. Met een nieuwe James Bond willen ze een volledig nieuwe weg inslaan en tonen dat het personage nog steeds relevant is. “De films weerspiegelen altijd de tijd waarin ze zich bevinden”, legt ze uit in The Guardian. Wanneer er meer nieuws zal komen over de toekomst van de franchise, is voorlopig nog niet geweten.

Meer
Lees meer...