Queen volgend jaar in Sportpaleis: tickets vanaf vandaag beschikbaar

De legendarische, Britse rockgroep Queen komt na twee jaar terug naar ons land. Op woensdag 27 mei 2020 staan gitarist Brian May en drummer Roger Taylor samen met zanger Adam Lambert op de planken van het Sportpaleis. Tickets zijn vanaf vandaag beschikbaar.

In het kader van hun Rhapsody Tour komen de heren van Queen naar het Antwerpse Sportpaleis. Aan de micro’s staat Adam Lambert, die de in 1991 overleden Freddie Mercury vervangt. De Rhapsody Tour-optredens waren een groot succes in de VS met 25 uitverkochte concerten. Wij kunnen alvast niet wachten op tophits als Bohemian Rhapsody, We Will Rock You en Another One Bites the Dust.

https://www.youtube.com/watch?v=rZd8V_Mu5Gc

Biopic

Queen is weer razend populair dankzij de film Bohemian Rhapsody, die vorig jaar met vier Oscars bekroond werd. 

(Biopics vol historische foutjes: een nieuwe heropleving van de rockmuziek?).

Alle grote momenten ontbreken natuurlijk niet in de biopic, zoals de eerste show van zanger Freddie Mercury met de band, hun legendarisch optreden op het Live Aid festival en hoe bij Mercury aids wordt geconstateerd, een domper van jewelste op de feestvreugde van de glorieuze band. We krijgen een aangrijpend beeld te zien van de loopbaan van Queen als band en van Freddie Mercury.

Praktisch

Tickets voor het Sportpaleis-concert zijn vanaf vandaag beschikbaar vanaf 99 euro via Tele Ticket Service.

Meer
Lees meer...