Left Right
scrollTop top

‘Ratched’ van Netflix krijgt laatste trailer


Ratched
© Netflix

Ratched verschijnt volgende week op Netflix. Daarom heeft de streamingdienst na de officiële trailer nu nog een trailer gelost voor de reeks met Sarah Paulson in de hoofdrol.

Op vrijdag 18 september verschijnt de langverwachte reeks Ratched van Ryan Murphy op Netflix. Voor die reeks werkte Murphy opnieuw samen met enkele van zijn favoriete acteurs die ook te zien waren in verschillende seizoenen van American Horror Story. Zo is de hoofdrol weggelegd voor Sarah Paulson, maar duiken ook Finn Wittrock en Jon Briones op in Ratched.

Ratched

Maar ook qua verhaal zou Ratched zo maar eens een seizoen van American Horror Story kunnen zijn. De reeks vertelt het verhaal van Mildred Ratched, de verpleegster die bekend is uit het boek One Flew Over the Cuckoo’s Nest van Ken Kesey. In Ratched komen we te weten waar de aparte technieken van Mildred Ratched vandaan komen. Uit de eerste trailer bleek al dat de reeks, zoals we van Ryan Murphy gewoon zijn, flirt met het horrorgenre, maar toch ook humor bevat.

Ratched is dus de nieuwste Netflix Original die gemaakt werd door Ryan Murphy, de maker van onder andere American Horror Story, Scream Queens en Glee. De regisseur tekende een exclusief contract met de streamingdienst en maakte sindsdien al Hollywood en The Politician. Murphy werkte voor Ratched samen met Evan Romansky.

Laatste trailer

Iets meer dan een week voor de release van de reeks krijgen we nu nog een extra trailer. Daarin wordt het opnieuw duidelijk dat we horrorscènes te zien zullen krijgen.

In Ratched probeert Mildred Ratched aanvankelijk het goede te doen voor haar patiënten. Maar ze wordt steeds extremer in haar methodes. En zo groeit de verpleegster beetje bij beetje uit tot de harteloze tiran die ze is in One Flew Over the Cuckoo’s Nest. De trailer toont ook alvast dat we ons opnieuw mogen verwachten aan een knap staaltje acteerwerk van Sarah Paulson.

Bekijk hier de laatste trailer voor Ratched:

Bekijk hier ook nog eens de officiële trailer:

Ratched verschijnt op vrijdag 18 september op Netflix. Tot dan kan je kijken naar een van onze 50 favoriete reeksen op de streamingdienst.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  41.688.829
 • Aantal
  doden
  1.137.115
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  270.132
 • Aantal
  doden
  10.588