‘Reacher’-ster Alan Ritchson blikt vooruit op derde seizoen

Het tweede seizoen van Reacher is nog maar juist begonnen, maar toch wordt er al uitgekeken naar het derde seizoen. Prime Video heeft dat namelijk recent al bevestigd en nu heeft ook hoofdrolspeler Alan Ritchson meer uitleg gegeven over wat we daarvan mogen verwachten.

Op 15 december verschenen de eerste drie, van acht, afleveringen van het tweede seizoen van Reacher op Prime Video. Nadat het eerste seizoen van de actieserie vorig jaar al een succes was, lijkt de reeks dit jaar alles te overtreffen.

Alan Ritchson

Prime Video kondigde ondertussen ook al een derde seizoen aan van Reacher en dus krijgen we in de toekomst nog veel meer te zien van hoofdrolspeler Alan Ritchson. Hij speelt in Reacher de voormalige Amerikaanse militair Jack Reacher.

Dat de reeks meerdere seizoenen krijgt, is eigenlijk voor de hand liggend. Reacher is gebaseerd op de boekenreeks van Lee Child rond de voormalige Amerikaanse militair Jack Reacher. Die boekenreeks telt ondertussen al 27 boeken, waardoor er meer dan genoeg inspiratie is. Seizoen 1 van Reacher ging over het eerste boek Killer Floor, seizoen 2 zal gaan over het elfde boek Bad Luck and Trouble.

Avonturen

Waarover het derde seizoen zal gaan, is nog niet bekend, maar nu heeft Alan Ritchson toch een tipje van de sluier opgelicht. “Ik kan niet te veel zeggen over seizoen 3, maar ik kan wel zeggen dat er veel klassieke Reacher-verhalen zijn. Het zijn avonturen waar hij op telkens volledig wordt in meegezogen. We kunnen in het derde seizoen genieten van Reacher in een nieuwe wereld. Het heeft deze keer niets te maken met familie en met zijn verleden. Hij beleeft gewoon dat nieuwe avontuur en dat is een beetje de richting die we zijn ingeslagen en het lijkt echt te werken”, legt Alan Ritchson uit aan ComicBook.com.

Meer
Lees meer...