‘Reacher’ van Prime Video krijgt eerste trailer voor tweede seizoen

Reacher’s back! De populaire actieserie van Prime Video keert binnenkort eindelijk terug voor een tweede seizoen en daarvan zijn nu de eerste beelden gedeeld. Die beloven alvast weer al het goede dat we gewoon zijn van het eerste seizoen.

Omdat Prime Video, de streamingdienst van Amazon, in ons land veel minder abonnees heeft dan bijvoorbeeld Netflix, Streamz of Disney+ is de serie Reacher hier niet zo bekend. Toch was de reeks in de Verenigde Staten een groot succes en is ze meer dan de moeite om te ontdekken. Na de release van Reacher begin februari 2022 stond de serie in de VS zelfs even bovenaan de streaminglijsten, voor onder andere Netflixreeksen Ozark en Inventing Anna. Op Rotten Tomatoes kan de Reacher rekenen op 92 procent bij de recensenten en 91 procent bij het brede publiek.

Het mag dan ook niet verbazen dat Prime Video besloot om een tweede seizoen te maken van Reacher. De opnames daarvan begonnen al in september vorig jaar en in december kan je eindelijk naar het resultaat kijken. Volgens Prime Video wordt dat tweede seizoen nog “badder” en “bigger” dan het eerste.

Jack Reacher

Reacher is gebaseerd op de boekenreeks van Lee Child rond de voormalige Amerikaanse militair Jack Reacher. Die boekenreeks telt ondertussen al 27 boeken, waardoor er meer dan genoeg inspiratie is voor vele seizoenen. Seizoen 1 van Reacher ging over het eerste boek Killer Floor, seizoen 2 zal gaan over het elfde boek Bad Luck and Trouble. De boekenreeks rond Jack Reacher vormde zowel in 2012 als in 2016 ook al de inspiratie voor twee films met Tom Cruise in de hoofdrol. Het ging toen om boeken 9 en 18.

In het tweede seizoen van Reacher zien we hoe Jack Reacher een gecodeerd bericht ontvangt waarin staat dat enkele leden van zijn voormalige U.S. Army-eenheid één voor één op mysterieuze en brute wijze zijn vermoord. Dat overtuigt Reacher om zich te herenigen met drie van zijn vroegere teamleden om op onderzoek uit te gaan. Dit team bestaat uit Frances Neagley (Maria Sten), Karla Dixon (Serinda Swan), een forensisch accountant waar Reacher al lang een zwak voor heeft, en de geraffineerde vingervlugge messenexpert en familieman David O’Donnell (Shaun Sipos).

Bekijk hier de trailer van Reacher:

Reacher is vanaf vrijdag 15 december te bekijken op Prime Video.

Meer
Lees meer...