‘Rebel Moon – Part Two: The Scargiver’ staat nu op Netflix

Het tweede deel van de tweedelige film Rebel Moon van Zack Snyder is sinds vandaag te bekijken op Netflix. Het gaat om Rebel Moon – Part Two: The Scargiver, een film die opnieuw gemengd onthaald wordt.

De laatste jaren probeert Netflix steeds meer uit te pakken met grootschalige filmprojecten. Denk zo maar aan Red NoticeDon’t Look Up en het zojuist gereleasete The Killer. Daar hoort ook de tweedelige filmreeks Rebel Moon bij.

Zack Snyder

Die films zijn van de hand van Zack Snyder (300Man of Steel). De Amerikaan is een van de meest omstreden filmmakers. Zijn films kunnen zelden op veel sympathie rekenen bij de critici, maar hij heeft wel een groot leger aan trouwe fans die lyrisch zijn over alles wat hij maakt. Dat is ook bij Rebel Moon niet anders.

De reviews van het eerste deel Rebel Moon – Part One: A Child of Fire waren allesbehalve goed. Zo haalde de film op IMDb amper 5,6 op 10. Op Rotten Tomatoes moest hij het stellen met 21 procent bij de critici en 57 procent bij het brede publiek. 

Rebel Moon – Part Two: The Scargiver

Ondanks dat heeft de filmreeks Rebel Moon wel heel wat trouwe fans die al lang uitkeken naar het vervolg. Dat is vanaf vandaag te bekijken op Netflix. Rebel Moon – Part Two: The Scargiver krijgt opnieuw matige reviews, al lijken veel recensenten de film toch meer te kunnen waarderen dan het eerste deel. Voor Zack Snyder is het alvast belangrijk dat Rebel Moon – Part Two: The Scargiver veel kijkers krijgt op Netflix. De regisseur droomt er namelijk van om nog heel wat films in dezelfde franchise te maken.

Meer
Lees meer...