Recensie ‘Achter de feiten’

‘Achter de feiten’ werd aangekondigd als de langverwachte opvolger van ‘In de gloria’. Kwestie van uw verwachtingspatroon zo hoog mogelijk te leggen. Kon het programma die hooggespannen verwachtingen inlossen? Gedeeltelijk, wat mij betreft. Eens zien wat de rest van TV-kijkend Vlaanderen vond.

De Pers

De pers was niet zo positief, maar geeft het programma toch nog een kans.De Tévé Kijker zag wel humor, maar was voorlopig (nog) niet helemaal overtuigd.Zoals de meesten onder ons had ook Humo het niet zien aankomen, met name Koen De Bouw als humorist. Voor de rest veel goede bedoelingen, maar niet meer dan dat.Geen bulderlach, maar wel een vermakelijke start, aldus Cutting Edge. Al liep de serie toch een beetje achter de feiten aan.

De man in de straat

De man in de straat was iets positiever, hoewel…

En wij?

Geeft toe, het klonk veelbelovend. Koen De Bouw die al het wereldleed eindelijk van zijn schouders gooit en zowaar de humoristische toer opgaat. De eerlijkheid gebiedt mij toe te geven dat ik hem bij momenten best grappig vond met zijn opgeplakte snor. Het niveau van ‘In de Gloria’ werd bijlange niet gehaald, maar een aantal sketches slaagden er toch in om een glimlach op mijn gezicht te toveren. Dus, we geven het nog een kans. Tot volgende week, Vera en Rudy.

Beoordeling : XX

Meer
Lees meer...