Left Right
scrollTop top

Reese Witherspoon maakt twee nieuwe romantische komedies met Netflix


Reese Witherspoon
© EPA

Fans van Reese Witherspoon zullen nog even moeten wachten op de derde Legally Blonde-film. Maar ondertussen is er wel al goed nieuws over de actrice zelf, want ze gaat met Netflix in zee. Samen maken ze binnenkort niet één, maar liefst twee nieuwe romantische komedies!

Na verschillende samenwerkingen met Apple, Hulu en HBO, heeft Reese Witherspoon nu ook een deal met Netflix. En dat wordt meteen gevierd met twee nieuwe romantische komedies waar de actrice zelf ook in zal meespelen. Met Your Place or Mine en The Cactus als debuut op Netflix, ziet de toekomst er heel rooskleurig uit.

Romcom

Reese Witherspoon is van alle markten thuis, maar ze staat vooral bekend om haar komische rollen in onder andere Legally Blonde en Home Again. Voor haar eerste twee films voor Netflix gaat ze toch voor romantische komedie. Your Place or Mine gaat over 2 lange afstandsvrienden die elkaars leven voorgoed veranderen. De ene besluit om een levenslange droom na te jagen en de andere gaat vrijwillig de tienerzoon van de eerste vriend in de gaten houden. Aline Brosh McKenna schreef het scenario en maakt daarmee haar langspeelfilm-debuut. Witherspoon zal in Your Place or Mine de vrouwelijke helft van het duo spelen.

The Cactus

The Cactus is gebaseerd op het gelijknamig boek en besteller van Sarah Haywood. Het verhaal gaat over Susan die op haar 45ste onverwacht zwanger wordt. Dat zorgt ervoor dat ze haar gestructureerde leven volledig moet omgooien en probeert ze deze onverwachte wending te omarmen. De film heeft momenteel nog geen schrijver of regisseur. In afwachting op The Cactus, kan je het originele boek ook gewoon al lezen.

Wanneer de twee nieuwe romantische komedies op Netflix zullen verschijnen, is nog niet bekendgemaakt.

Dit zijn de 50 beste series op Netflix


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…