‘Renfield’ met Nicolas Cage en Nicholas Hoult krijgt nieuwe trailer

Binnenkort gaat een opvallende film in première. Renfield vertelt het verhaal van R. M. Renfield (Nicholas Hoult), de assistent van Graaf Dracula (Nicolas Cage). Renfield is die job echter beu en probeert met behulp van agente Rebecca Quincy (Awkwafina) zijn oude baas te verslaan.

In Renfield volgen we de gelijknamige lakei van Graaf Dracula (Nicolas Cage). Die titelrol is weggelegd voor Nicholas Hoult, die je kan kennen als kindsterretje in About a Boy en later ook uit A Single ManClash of the Titans en X-Men: First Class. Op dit moment is hij te zien in de serie The Great en de film The Menu.

Griezelfilm met humor

Als dienaar van Dracula krijgt Renfield speciale krachten. In ruil daarvoor moet hij de bloeddorstige vampier wel regelmatig nieuwe, menselijke slachtoffers bezorgen. Renfield twijfelt al langer of deze ‘job’ wel nog steeds iets voor hem is en die twijfel neemt alleen maar toe als hij verkeersagente Rebecca Quincy (Awkwafina) leert kennen.

In een nieuwe trailer zien we al dat Renfield niet enkel een bloederige griezelfilm is, maar ook de nodige humor bevat. Vooral actrice Awkwafina (Crazy Rich Asians, Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings) zorgt voor die humoristische touch, iets wat we meermaals te zien krijgen in de video hieronder.

Chris McKay

Renfield is van de hand van regisseur Chris McKay (The Lego Batman MovieThe Tomorrow War). Het scenario is dan weer van de hand van Robert Kirkman, die vooral bekend is van zijn werk voor The Walking Dead.

Bekijk hier de trailer van Renfield:

Renfield is vanaf woensdag 10 mei 2023 te zien in de cinema.

Meer
Lees meer...