Rihanna bevallen van tweede kindje met A$AP Rocky

Rihanna is begin deze maand voor de tweede keer moeder geworden. De zangeres uit Barbados beviel in het geheim van haar tweede kindje met rapper A$AP Rocky.

Halverwege februari vierde Rihanna haar comeback op het podium tijdens de halftime show van de Super Bowl, de finale van de American Football-competitie NFL. Dat deed ze in een felrode outfit waarin je duidelijk kon zien dat ze zwanger. Na afloop van dat optreden bevestigde de zangeres dat nieuws ook officieel. Sindsdien was het grotendeels stil rond Rihanna, die voor het laatst in het openbaar verscheen met A$AP Rocky in juni.

De website TMZ meldt nu dat Rihanna op 3 augustus in Los Angeles in de Verenigde Staten is bevallen van haar tweede kindje. De naam van het baby’tje is nog niet geweten, maar het zou gaan om een zoontje waarvan de eerste letter een ‘R’ is.

Broertje voor RZA

Het is het tweede kindje voor Rihanna en A$AP Rocky. Het koppel is al samen sinds 2021. Op 13 mei 2022 beviel de zangeres van haar eerste zoontje RZA Athelston Mayers, kortweg RZA. Hij wordt nu dus grote broer. Na de geboorte van haar eerste kindje deelde Rihanna op Instagram een fotoshoot van tijdens de zwangerschap. Daarvan postte ze enkele maanden geleden opnieuw enkele foto’s met de boodschap #tobecontinued. De kans is dus groot dat we opnieuw een gelijkaardige fotoshoot zullen krijgen.

Meer
Lees meer...