Rihanna opnieuw razend populair op Spotify na optreden Super Bowl

Rihanna bewees afgelopen weekend tijdens de halftime show van de Super Bowl dat ze het optreden nog niet afgeleerd is. De zangeres uit Barbados bracht de ene hit na de andere. Daarmee zorgde ze ervoor dat heel wat fans haar opnieuw hebben ontdekt. Het aantal streams van haar muziek op Spotify steeg in de Verenigde Staten na het optreden namelijk met 640 procent.

Het laatste album van Rihanna dateert al van in 2016. Voor haar optreden van zondagnacht tijdens de halftime show van de Super Bowl was het ongeveer even lang geleden dat ze nog had opgetreden. Daar bewees ze echter al snel opnieuw wat voor een indrukwekkend arsenaal aan nummers ze heeft. Rihanna speelde maar liefst tien hits en moest daardoor zelfs heel wat ander topnummers schrappen.

Die lange afwezigheid van het grote muziekpodium had er duidelijk voor gezorgd dat velen Rihanna enigszins vergeten waren. Maar evenveel fans lijken haar nu opnieuw ontdekt te hebben. In de eerste 13 uur na de Super Bowl steeg het aantal streams van Rihanna op Spotify namelijk met 640 procent in de Verenigde Staten. Dat laat de muziekstreamingdienst zelf weten.

Bitch Better Have My Money

De grootste stijging was er voor Bitch Better Have My Money, het openingsnummer van Rihanna tijdens haar 13 minuten durende optreden. Dat nummer werd maar liefst 2.600 procent meer gestreamd. Diamonds, de afsluiter van haar miniconcert, zag dan weer een stijging van 1.400 procent. Ook voor Rude Boy (+ 1.170 procent) en We Found Love (+ 1.160 procent) was er een grote stijging.

Meer
Lees meer...