Rihanna plant comeback met wereldtournee en twee nieuwe albums

De muzikale comeback van Rihanna, na vijf jaar afwezigheid, komt dichterbij. De zangeres zou daarvoor een lucratieve deal hebben ondertekend met Live Nation. Die deal gaat over een wereldtournee die volgend jaar van start zou gaan. Daarnaast heeft Rihanna ook al materiaal liggen voor twee nieuwe albums.

Halverwege februari vierde Rihanna een tijdelijke comeback op het podium tijdens de halftime show van de Super Bowl, de finale van de American Football-competitie NFL. Dat deed ze in een felrode outfit waarin je duidelijk kon zien dat ze zwanger was. Na afloop van dat optreden bevestigde de zangeres dat nieuws ook officieel. Begin augustus beviel Rihanna dan van Riot Rose, haar tweede kindje met A$AP Rocky. Het ging om een broertje voor haar eerste zoontje RZA Athelston Mayers, die op 13 mei 2022 geboren is.

Concerttour en nieuwe muziek

Sindsdien is het stil rond de muzikale plannen van Rihanna, maar The Mirror heeft daar nu via insiders toch informatie over opgevangen. “Rihanna plant stilaan een comebacktour nadat ze een deal ondertekende bij Live Nation. De deal is tot stand gekomen om een wereldtournee mogelijk te maken. Haar creatieve team is ondertussen aan het werk in Los Angeles om alles in elkaar te zetten terwijl zij bij haar gezin blijft”, klinkt het daar. De deal met Live Nation zou gaan om bijna 37 miljoen euro.

Het is niet duidelijk wanneer de comeback van Rihanna exact gepland staat, maar het zou gaan om een wereldtournee in 2024-2025. De komende tijd zal de zangeres sowieso wel nog even bij haar jonge gezin blijven. Die concerttour zal ook gepaard gaan met nieuwe muziek. Op dit moment zou Rihanna namelijk al materiaal hebben voor twee nieuwe albums.

Meer
Lees meer...