‘Riverdale’ seizoen 5 in pre-productie

Riverdale
Riverdale

Roberto Aguirre-Sacasa, de maker van Riverdale, kondigde gisteren op Twitter aan dat de kantoren van het productiebedrijf weer openden. Dit betekent dat de eerste fase voor het vijfde seizoen van Riverdale kan beginnen.

Het coronavirus zorgde ervoor dat de opnames van Riverdale seizoen vier werden stilgelegd. Dit seizoen eindigde met een cliffhanger, waarvan de antwoorden normaal al gekend zouden zijn. Maar de laatste drie afleveringen van seizoen vier worden nu geïntegreerd in seizoen vijf.

Drama ten top

Riverdale volgt middelbare schoolganger Archie Andrews, vertolkt door K.J. Apa. in het fictief dorpje Riverdale worden volop mensen vermoord, duiken nieuwe vriendschappen op terwijl andere net verdwijnen en is dat alles ook nog belangrijk voor de vele liefdesverhalen en -drama’s.

De cast bestaat uit K.J. Apa, Cole Sprouse, Lili Reinhart en Camila Mendes. Ook Luke Perry speelde mee in Riverdale als Fred Andrews, de vader van Archie. Perry stierf op 4 maart 2019 nadat hij een beroerte kreeg.

De serie is gebaseerd op stripboek Archie Comics. Het verhaal werd aangepast voor televisienetwerk The CW. Bij ons zijn de vier seizoenen al te zien op Netflix.

Bekijk hier de 50 beste series op Netflix.

Gesponsorde artikelen