Left Right
scrollTop top

‘Riverdale’-fans opgelet: vijfde seizoen in de maak


Riverdale
© Netflix/Riverdale

Riverdale krijgt een vijfde seizoen. Dat maakte het Amerikaanse televisienetwerk The CW net bekend. Het nieuwe seizoen zal waarschijnlijk in het najaar van start gaan.

De fans van Riverdale springen nu ongeveer een gat in de lucht. Want hun favoriete serie Riverdale is vernieuwd voor een vijfde seizoen. Verdere details over het nieuwe seizoen zijn er tot nu toe nog niet bekend.

Luke Perry

Het vierde seizoen van de serie begon met een herdenking van de acteur Luke Perry. Die stierf in maart 2019 door een herseninfarct. Daarom kreeg de eerste aflevering van het vierde seizoen ook de toepasselijke naam ‘In Memoriam’. “Dit is waarschijnlijk de belangrijkste aflevering van Riverdale die we ooit zullen maken”, schreef de schrijver van de serie, Roberto Aguirre-Sacasa toen op Twitter.

Katy Keene

Naast het vijfde seizoen van Riverdale is ook de spin-off van de serie, Katy Keene, vernieuwd. En dat is best opmerkelijk, want de serie start pas in februari. The CW heeft desondanks toch al dertien nieuwe afleveringen besteld van de serie. Vanaf 6 februari zal Katy Keene van start gaan. De hoofdrol is weggelegd voor Lucy Hale, die je sowieso nog wel kent van Pretty Little Liars.

Het verhaal van de spin-off speelt zich veel later af dan Riverdale. De serie volgt het leven van een groepje twintigers die in New York leven. Het hoofdpersonage in de serie, Katy, wil haar carrière als modeontwerpster van start laten gaan. Daarnaast probeert ze een balans te vinden tussen haar liefdesleven en de baan van haar leven.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…