Left Right
scrollTop top

Netflix maakt startdatum ‘Riverdale’ seizoen 4 bekend: mét scènes met Luke Perry


© Netflix

Het vierde seizoen van Riverdale verschijnt op 10 oktober op Netflix. Dat heeft niemand minder dan acteur KJ Apa, die Archie vertolkt, bekend gemaakt via de Instagram-pagina van Netflix.

“Hey, moet je horen! Op 10 oktober begint seizoen 4 van Riverdale“, lezen we bij twee foto’s van Archie op de Instagrampagina van Netflix.
De eerste aflevering van het vierde seizoen van Riverdale zal meteen heel speciaal worden, want daarin wordt Luke Perry geëerd. De acteur die in de serie de vader van Archie speelde, overleed op 4 maart aan de gevolgen van een beroerte. Hij werd amper 52 jaar.

Meer Luke Perry in seizoen vier

De laatste scène van Luke Perry in Riverdale, was tijdens de finale van het derde seizoen. Maar niet getreurd: volgens de makers staan er nog afleveringen klaar, die opgenomen waren voor Perry overleed en die nog moeten worden uitgezonden.

epa: acteur Luke Perry werd amper 52 jaar

Casting

In Riverdale seizoen 4 zullen we de vaste cast te zien krijgen: Archie, Jughead, Veronica, Betty, Cheryl, Kevin, Toni, Hiram Lodge en FP Jones. Bovendien meldt de nieuwswebsite Deadline dat acteur Wyatt Nash, die in de Riverdale-finale zijn debuut maakte, terugkomt in seizoen 4.

De acteur speelt Charles, de ‘verloren’ zoon van Alice Cooper en FP Jones, en halfbroer van zowel Betty als Jughead. Hij is een FBI-agent die bezig is met een onderzoek naar The Farm-oprichter Edgar Evernever.

Een personage, dat we sowieso niet meer gaan terugzien, is Josie. Zij verliet Riverdale in het derde seizoen om samen met haar vader te gaan touren. Uiteindelijk belandt ze in New York, want ze zal een prominente rol gaan spelen in de nieuwe Riverdale-spin-off Katy Keene.


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…


Corona Virus Update

 • Wereld
 • Aantal
  besmettingen
  61.636.609
 • Aantal
  doden
  1.442.572
 • België
 • Aantal
  besmettingen
  570.829
 • Aantal
  doden
  16.339